יש מצב שיש בארץ

dr ganga

New member
לא נראה לי, למרות ש...

לפני כמה ימים מצאתי כיוון ש...חבל על הזמן. חום מפציץ שאמרו לי שהוא מרוח באופיום. אבל לי זה נראה סתם זיוני שכל. נראה לי כל זה בכלל התחיל מאיזה מחשבה של אחד בסטלה שהופצה שמועה מפגרת.

522 אוקטן

New member
בטח שיש

בין החומים הכי חזקים שעשיתי. נראה לי יותר חזק מהג'אראס גם

וירוסוס

New member
ושוב, ממש לא.

היית, אבל ממש ממש, היית רוצה. שיהיה לך אופיום בתוך החום בארץ. גם אם כן, אופיום זה לא משהו שהייתי מכניס לגוף שלי בלי לדעת שאני מעשן אותו. חיה רעה. (;

522 אוקטן

New member
למה אתה מדבר בנושאים שאתה לא מבין?

בלי להעליב,אתה נתקלת בכל כך הרבה חום שנדמה לךך כבר שאתה מבין גדול ? יש חום עם אופיום.נקודה. זה אולי נדיר זה אולי עולה מעט יותר אבל יש. מי שמתמצא בחום יבחין מיד שהבוף נראה אחרת,והסטלה שלו שונה לחלוטין והרבה יותר מועכת. גם האופוריה שמתלווה לא רעה בכלל.. ומשהו ישיר אליך וירוס היקר- יש לך נטייה לקבוע עובדות בשטח בכל מיני נושאים במיוחד כשזה נוגע לסמים שמפחידים אותך (חגי,אופ,אלכו) יש לי בקשה צנועה אליך,אל תגיד משהו שאתה לא בטוח בו - אתה סתם מטעה אנשים.

j i m m y

New member
אופיום גורם לגוף להיות חסר תחושה

ז"א שמישהו יכול בטעות לנסר לך את האצבע ולא תשים לב.

Hegze

New member
איזה שטויות

למה שמישוה בנוסף לזה שהוא יבזבז כמות ניכבדת של אופיום על בוף גם ימכור את זה ביותר זול בנוסף לזה... מה ההיגיון פה?

kacha

New member
הוא אמר שבוף עם אופיום עולה יותר...

טעות בהבנת הנקרא :)

kacha

New member
דווקא לדעתי זה הגיוני ביותר.

אופיום כמו החשיש זול מאוד יחסית במדינות ערב(בסיני אתה יכול להשיג אופיום בגרושים:))... ככה שזה הגיוני שאיזה ברון סמים ערבי יוציא הוצאות של חשיש עם אופיום... ושהוצאה כזו תגיע לארץ...:) מה גם שבא לך כאן בנאדם (שאני אישית מכיר אותו במקרה) ואומר לך שהוא עישן דבר כזה דבר...אז למה לא אני אומר ?:):)

וירוסוס

New member
חברוס!

להגיד משהו בלי שאני בטוח בו? חלילה וחס:) בהודעה הקודמת שלי, כתבתי את דעתי, שלא הייתי מכניס את האופיום לגוף שלי. מעבר לכך, אופיום בחשיש ישראילי? אם אתה הולך במכוון לקנות אופיום מעורבב עם חשיש, סביר להניח שתמצא, ותקנה. לפי מה שהבנתי, הבחור למעלה התכוון לבוף שהוא קנה כבוף במחיר בוף, שהיה בו אופיום. דבר כזה, לא הגיוני, ולא קורה לרוב. הכוונה הייתה, שאף אחד לא מערבב אופיום עם חשיש כדי ש"יתמכרו" לחשיש או משהו בסגנון.

טוב אתם מתחילים דלבר מהתחת.

אופיום נראה כמעט כמו חשיש, רק שהוא אדמדם יותר והוא מבריק. אפשר לעשן אופיום בדיוק כמו חום, לשטוף על פארש ולדפוק בבאנגים... מה שכן יש כאלו שמערבבים עם חשיש,... בדרך כלל לא עושים את זה בשיבל למכור חשיש ביותר יקר, אלא בשביל למכור אופיום ביותר זול יענו הדילר לא אומר לך שיש שם חשיש.... אבל בשמחה יגיד לך שיש שם אופיום.. זה היה יחסית נפוץ בארץ פם, לאא יודע למה... זה בכלל לא נמצא פה כרגע(בעע).. ככה אבל זהירות לךמה אופיום זה סם ממכר פיזית נפשית (אומנם כל דבר לוקח זמן), אל תשתללו עם זה וכשתמצאו תתקשר אני אדריך אתכם:)

Eyedan

New member
סורי על הבורות..

מזה אופיום? איך זה נראה? מה ההשפעות של זה? הבנתי שזה ממכר?

אופיום...

מיוצר מריכוז צמח הפראג (בצורה טבעית לרב)... מאפיום מסנטזים בצורה כימית גם הרואין, קודאין, מורפיום, דמרול ואת כל משפחת האופיאטים... זה נראה, כמו חשיש רק אדמדם ומבריק יש גם אופיום שחור ומבריק כמו חתיכת אבן.. השפעות של זה, משהו טוב!!!! הבנת שזה ממכר? הבנת נכון!

j i m m y

New member
מאופיום לא מייצרים קודאין

זה בדוק (שאלתי רוקח באורגינל)

למעלה