יש מצב שמחקו לי את ההודעה?

על אשר?

נראה לי שכן ואת כל השרשור שבעקבותיו. אם כך נעשה, זה מעשה חמור מאוד. ואם שרשרו את זה למקום אחר ולא ראיתי, אני מתנצל

yafiit

New member
בדיוק כך!!!

השרשור על אשר נמחק. למה???? אסור לכתוב בפורום הזה על דברים שנאמרו? אני חושבת שזאת ממש חוצפה, אפילו שאני לא משתתפת בפורום, נאמרו פה דברים מאוד חמורים ע"י אשר, והרגשתי שאני פשוט חייבת להעלות אותם לדיון. מנהלים למה מחקתם??? אני באמת דורשת הסבר.

מנהלים - אין לכם זכות למחוק משהו שלא לרוחכם!

זה באמת מעצבן למרות שלא אני כתבתי את ההודעה.. באיזו זכות מחקת את זה?

קמבילי

New member
../images/Emo2.gif אני לא מאמינה, מחקו את השרשור ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|!

ראיתי את הפתיל הזה, סופר בו על מה שאשר אמר על רצח רבין ועל יגאל עמיר. בשבילי לא היה בזה שום דבר חדש כי את דעותיו הפוליטיות אשר השמיע כבר ביום הראשון, אבל יש פה אנשים אחרים שלא שמעו את השיחה וזכות לשמוע. למה בשם אלוהים למחוק את השרשור? זה מעשה שלא ייעשה, ואני מבקשת ממי שמחק אותו להחזירו בהקדם.

אי אפשר להחזיר, אבל אני מניח שזה בגלל הכותרת

לא אמרו לי כלום אבל אני מניח שזה היה בגלל שהיא כתבה שאשר תומך ביגאל עמיר.. הוא תומך בספקלוציות אבל לא תומך ברצח.. (אולי כן אבל הוא לא אמר את זה) בכל אופן, למישהו מהמנהלים פה יש יד רגישה על ההדק.. אני מניח שזה שוקי

קמבילי

New member
../images/Emo124.gifשוקי זה אתה? לא היית צריך להיבהל כל כך

היית מקדיש עוד שניה לקרוא את הדברים, ורואה שלא נאמר שום דבר שראוי להימחק. חוץ מזה, אפשר לערוך, מחיקה, ועוד מחיקה של הפתיל כולו, היא פעולה אלימה ופוגענית ביותר. יפית, אנא בטובך, שרשרי שוב את ההודעה שלך כי לדעתי המידע הזה חשוב מאד.

אין להם אפשרות לערוך כמו שאין אפשרות להחזיר

שרשורים שנמחקו האדמין של תפוז דיי מוגבל בדברים האלה..

איתי בל

New member
על מה הדיון שהיה? למי שפיספס

באח הגדול זאת אומרת מה הם דיברו מה היה מה אשר אמר

קמבילי

New member
הדיון היה על רצח רבין

על יגאל עמיר ועל טרומבובלר הזותי. לא שמעתי את הדיון, הצטרפתי רק בסופו, אז עדיף שמי שמע (וזוכר היטב) יכתוב. את דעתו של אשר אתה יכול לנחש, לי בכל אופן היא לא באה בהפתעה אחרי שביום הראשון בווילה הוא אמר שכל מי שהיתה לו יד ורגל בהתנתקות ייפגע. אשר יונק את משנתו מהרבנים שלו ואינו מהרהר אחריהם מטוב ועד רע.

יNOT

New member
יש עדיין פוסט על זה של פיירי ויטצ'

חפשי את התגובה שלי "על דבר כזה ההפקה צריכה להתערב"

bibaso

New member
יש מצב שעשו את זה כדי

למנוע התפתחות של דיון פוליטי ודיון על הקונספירציה

יוליקה

Member
מנהל
מה הקטע של המנהלים פה?

מותר לכתוב על עינב פרימיטיבית מותר לכתוב על רנין ערביה מותר לכתוב על שפרה שמעצבנת על שי השתלטן אבל אסור לכתוב על אשר???? למה?? אשר עם דעות ימניות קיצוניות שחושב שיגאל עמיר לא רצח את רבין

קמבילי

New member
אז גם את ממצמצת ומגרדת בפדחת? צמבל.

וברצינות: שיקול דעת שגוי של אחד המנהלים בעלי המחק, אבל את הנעשה אין להשיב. להבא זה לא יקרה.

למעלה