יש מצב שמישהו מוכן

מיRים

New member
יש מצב שמישהו מוכן

להיפרד מספרים ישָנים בדואר גוביינה על חשבוני? יש לי ילד בטיפולי.הילד כשרוני דווקה.ולומד כבר טוב. ואני רוצה לקדם אותו בעניין האוריגמי. הצעות תתקבלנה בברכה במסר אישי. תודה להמתנדבים.

gilg1

New member
ספרים בזול

לך לצומת ספרים, מוכרים שם ספרי אוריגאמי בזול יחסית. חוצמזה יש באינטרנט מאות דגמים להורדה חינם.

מיRים

New member
ספרים רבותיי, ספרים בזווול../images/Emo35.gif

גיל. שלום לך. איפה זה "צומת ספרים" שאמרת ? ואיך מגיעים לשם? והאם תוכל לתת לינק לדגמים שיש באינטרנט? תודה ושבת שלום.

gilg1

New member
ספרים ואתרים

רשת "צומת ספרים" מפוזרת בכל הארץ. תפתח דפי זהב ותברר את החנות הקרובה לביתך. שם תמצא ספרים של רוברט הרבין ב- 25 ש"ח לחוברת (יש דברים נחמדים אך די ישנים) ויש גם שלושת הספרים של קסהרה. לגבי האינטרנט, כנס לאתר של גלעד ותחרוש אותו בלינקים. תגלה עולם מופלא של אתרים בהם יש תמונות ודגמים שיספיקו לתקופה ארוכה.

bshuval

New member
הספרים של הארבין

הספרים של הארבין הם אמנם ספרים ישנים יחסית (שנות ה-70), אך הדגמים שהם מכילים הם דגמים מצויינים וחלקם מאד רלוונטיים גם היום. יש שם קיפולים מעולים של קופסת גפרורים, טנק, זר ורדים, פסנתר, ועוד. בייחוד הספרים מכילים דגמים רבים של פטרישיה קרופורד, אחת מיוצרות האוריגאמי הטובות ביותר. כמו כן, ניל אליאס מופיע בספרים רבות גם כן. הספרים מאד מומלצים. אבל - הם מומלצים רק אם אתם יודעים לקפל טוב מהוראות. ההוראות בספרים אלה לא ממש ברורות לאלה שרגילים להוראות החדשות של ימינו. הוראות אלה דורשות מעט פענוח. אם אין לכם תפיסה מרחבית טובה (דבר המשתפר עם הנסיון באוריגאמי), לא הייתי ממליץ לכם להתחיל עם ספרים אלה.

nizanm

New member
צומת ספרים באילת:

השבוע הייתי שם ועיני הבחינו בשלט "צומת ספרים" - עזבתי הכל ונבלעתי בתוך החנות. פניתי למוכרת שלקחה אותי לפינה הפנימית משמאל, שם מצאה חוברת אחת ויחידה בארבעים ומשהו ש"ח. היות ואני בקטע של התנדבות, ויתרתי בגלל המחיר. אבקש לינק לתצורות, כדי שאני אוכל להדפיס צורות - עם הוראות לקיפול. תודה.

למעלה