לא זכור לי שכתבתי באיזשהו מקום שהתקשורת אשמה, הציבור אשם, ושאר המצאות שהכנסת לפי. אבל אם לך נוח יותר להמציא לי המצאות כדי שיהיה לך על מה לתקוף, שיבושם לך.ברור. ברור. התקשורת אשמה. הציבור אשם. אבל זה שביבי לחיץ זה טבעי. זה נכון וזה טוב. כי רק ביבי הוא האיש הנכון והטוב. ברור.
לא זכור לי שכתבתי באיזשהו מקום שהתקשורת אשמה, הציבור אשם, ושאר המצאות שהכנסת לפי. אבל אם לך נוח יותר להמציא לי המצאות כדי שיהיה לך על מה לתקוף, שיבושם לך.
כדאי רק שתקרא את שתי המלים הראשונות בפוסט המפואר שלך - מאחר שזיכרונך השתבש לו.לא זכור לי שכתבתי באיזשהו מקום שהתקשורת אשמה, הציבור אשם, ושאר המצאות שהכנסת לפי. אבל אם לך נוח יותר להמציא לי המצאות כדי שיהיה לך על מה לתקוף, שיבושם לך.
מכיר ויודע היטב מה כתבתי, הסירי דאגה מליבך. המילה אשמה, מה לעשות, לא מופיעה בדברי. היא גם לא תופיע. השאלה אם נתניהו עשה משהו או לא בהשפעת התקשורת, הרי לא הופכת את התקשורת לאשמה בעניין. המילה אשמה כלל לא רלוונטית כאן בשום צורה (והאמיני לי שאני יודע היטב לכתוב זאת אם אני מאשים את התקשורת במשהו).כדאי רק שתקרא את שתי המלים הראשונות בפוסט המפואר שלך - מאחר שזיכרונך השתבש לו.
שוין. כשתחליטי להתייחס למה שכתבתי באופן ענייני, נוכל לקיים דיון. כל ההתבזרות הזאת ל1001 דברים אחרים, סורי, לא בשבילי. ודאי לא אם זה חייב להיות מלווה בשיטת העיוותים והסילופים.והנה לך עוד מידע שלא אני המצאתי ולא אני כתבתי. כדאי שתקרא ותפנים.
חחחחחחחחחחחחח [זהו הפסקת לקרוא....?]שוין. כשתחליטי להתייחס למה שכתבתי באופן ענייני, נוכל לקיים דיון. כל ההתבזרות הזאת ל1001 דברים אחרים, סורי, לא בשבילי. ודאי לא אם זה חייב להיות מלווה בשיטת העיוותים והסילופים.
לא. אתה מוזמן להשתמש בו גם כשהוא יהיה רלוונטי. אין לי שום זכויות עליו.חחחחחחחחחחחחח [זהו הפסקת לקרוא....?]
תגיד יש לך איזה שהם זכויות יוצרים על הביטוי "כשתחליטי להתייחס למה שכתבתי באופן ענייני, נוכל לקיים דיון." ?
אתה מקבל תמלוגים על שימוש במשפט הזה ?
את, באמת, מאמינה ל-% האלו?למה ללכת על 90% יעילות ולא על 95%?
האחוזים הללו מגוחכים. הם אומרים ש X אחוזים ממשתתפי הניסוי שנדבקו לא חוסנו (90% במקרה של פייזר, 95% במקרה של מודרנה). מספר הנדבקים בין אלה שחוסנו הוא חד ספרתי, אבל קיים. הוא נמוך מכדי לערוך מבחן סטטיסטי. מה שכן אפשר לדעת אחרי ש-15000 איש חוסנו הוא אם יש תופעות לוואי מיידיות ומהן. לגבי תופעות לוואי בטווח הארוך עדין אין מידע.את, באמת, מאמינה ל-% האלו?
עלה ל-9.6%האחוזים הללו מגוחכים. הם אומרים ש X אחוזים ממשתתפי הניסוי שנדבקו לא חוסנו (90% במקרה של פייזר, 95% במקרה של מודרנה). מספר הנדבקים בין אלה שחוסנו הוא חד ספרתי, אבל קיים. הוא נמוך מכדי לערוך מבחן סטטיסטי. מה שכן אפשר לדעת אחרי ש-15000 איש חוסנו הוא אם יש תופעות לוואי מיידיות ומהן. לגבי תופעות לוואי בטווח הארוך עדין אין מידע.
אגב, כבר הערב דווח על עליה של .8.5% בשווי של מניית מודרנה, שכנראה תעלה עוד עד סיום המסחר בארה"ב. מענין אם גם מנכ"ל מודרנה מכר את מניותיו.
וגם לא יהיה לנו עד שנצטרך להתחסן (או לקבל את ההחלטה אם לעשות זאת אם לאו).לגבי תופעות לוואי בטווח הארוך עדין אין מידע.
הנטיה שלי היא לא למהר, גם בגלל הסיבה שציינת וגם בגלל שעדיין אין לאיש מושג כמה זמן אשאר מחוסנת אחרי שאחוסן. מה שיכול לשנות את דעתי זה אם מדינות אליהן אני רוצה לנסוע יכריזו שהתיירים המגיעים חייבים להיות מחוסנים.וגם לא יהיה לנו עד שנצטרך להתחסן (או לקבל את ההחלטה אם לעשות זאת אם לאו).
אני מניח שעד שהחיסונים יגיעו בפועל, יתקבל גם יותר מידע בנושאים אלה. כלומר נדע יותר כמה חיסונים צריך, לכמה זמן זה מחזיק וכו'. עד אז גם יחלפו עוד מספר חודשים מאז שהנסיינים קיבלו את החיסון, משמע נדע יותר על האפשרות לתופעות לוואי בעייתיות. אמנם עדיין מדובר יהיה יחסית בתקופה קצרה (לפחות ע"פ הלו"ז המסתמן), אבל בכל זאת.הנטיה שלי היא לא למהר, גם בגלל הסיבה שציינת וגם בגלל שעדיין אין לאיש מושג כמה זמן אשאר מחוסנת אחרי שאחוסן. מה שיכול לשנות את דעתי זה אם מדינות אליהן אני רוצה לנסוע יכריזו שהתיירים המגיעים חייבים להיות מחוסנים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.