יש מצב שצבא ברזיל מחזיק בחוצן?!?

יש מצב שצבא ברזיל מחזיק בחוצן?!?

לפני שבוע אח שלי שלח לי סרטון שהוא סיפר לי עליו כבר מזמן על צילום מברזיל שבו רואים איך בתוך מחסן חשוך על כסא פלסטיק קטן יושב חוצן מהסוג האפור ובתור מי שמכיר את נושא העב"מים וחובב אותו יותר מעשור הגעתי למסקנה שהסיכויים לאמיתות הסרטון הם 99% פשוט בגלל שהיצור שרואים בסרטון עושה רושם חזק ביותר על העין האנושית - שהוא אכן אמיתי חי ונושם.. מכווץ את שרירי המצח במבט בוחן.. ממצמץ בעפעפיים שלו בצורה כלכך משכנעת.. שולט בקול הנהימות שהוא משמיע.. מביע סוג של רגש (אכזה שלא מבינים אותו)... מה דעתכם חברים..?? אותי זה כבר משגע שבוע!

יש מושג כזה בעולם התלת מימד CGI.

הסרטון הזה, בהחלט תופס חלק ניכר בכל משחקי הCGI הקיימים, בעיקר בחוגי החובבנים או המתחילים למינהם.

אפשרות חלופית למה סתם להגיד דברים

תגיד שנראה לך שזה תלת מימד אבל אל תגיד כאילו זה עובדה. אין לך הוכחות שזה לא אמיתי אז לא להגיד סתם דברים שמטעים פה אנשים..

פורום תלת מימד

אני מציע לך להכנס לפורום תלת מימד, ותראה את התגובות של אנשי הפורום, שמתעסקים בנושא, על מנת לדעת קצת יותר בנושא. אני אישית התעסקתי בנושא, ואני אכן יודע לזהות. אך אם ודעתי לא מספיקה לך, אנ ממליץ לך ללכת לאנשי המקצוע.

טעות בידך!

עין אנושית יודעת לזהות תלת-מימד ואנימציות מחשב למיניהן.. לדעתי לאחר שצפיתי עשרות פעמים בקטע המסקנה שלי שזה אמיתי וזו ההוכחה הראשונה לקיום חוצנים מהסוג שהכי הרבה אנשים טוענים שנתקלו בו - "האפור" ולא אתפלא אם דווקא ההוכוחה שבאה להוכיח אחרי מאות שנים של ספקות בני האדם על קיומם של חיים חוץ ארציים - היא הסרטון הזה ביוט יוב שאנשים לוקחים ברובם בסקפטיות נחרצת.. אגב אין זה מערער את הדת ואת מציאותו של בורא עולם שהרי יש המייחסים את החוצנים ל"צבא השמיים" שהם משרתים של האלוקים ויש תכלית ועניין לקיומם איפה שלא יהיה שם בקוסמוס..

פורום תלת מימד

אני מציע לך להכנס לפורום תלת מימד, ותראה את התגובות של אנשי הפורום, שמתעסקים בנושא, על מנת לדעת קצת יותר בנושא. אני אישית התעסקתי בנושא, ואני אכן יודע לזהות. אך אם ודעתי לא מספיקה לך, אנ ממליץ לך ללכת לאנשי המקצוע.

היכן קראת שהחוצן הזה נמצא בשבי הברזילי ?

הסרטון הזה ישן - כמעט 4 שנים .. והוא אחד הותיקים . אני יכול להביא לך עוד לא מעט סרטוני CGI הדומים לו. בכל מקרה, המשחק עם המצלמה - אם תסתכל היטב, תראה שזה משחק לא אנושי - התגובות חדות מידי - והדבר מתקיים לרוב אצל אנשים מתחילים מאוד בנושא התלת, כאשר אינם מנוסים מספיק ואינם מספקים את ה"צילום" מספיק טוב.

hamamin

New member
בלי קשר לזיוף הזה,יש להם חוצן.

זה מה שברור לגמרי מהסרטון [בכמה חלקים רצופים] הזה.

המסקנה שלך היא לא האמת המוחלטת..

אמנם אם אתה אומר מה שאתה אומר עושה רושם שאתה מכיר את הנושא טוב ויש מצב שאתה באמת צודק אבל אין לך הוכחה של 100% שגם הסרטון הזה הוא זיוף ולא אמיתי.. (אני עדיין משוכנע שזה אמיתי) לגבי שאלתך בכותרת.. האנשים שמצלמים את הקטע פשוט מדברים פורטוגזית.. עם ניבי מבטא ברזילאי.. גם מסקנה זו מוטעית..? [ :

mulder x

New member
מורדי היקר,תרגע ידידי:

אני מבין את התשוקה שלך לחשיפה ואת הרצון שלך להראות לכולם שסופסופ נמצא "האקדח המעשן" של סצנת היופולוגיה,אבל(וכדאי שתקרא טוב טוב): ישנם המון אנשים שמזייפים סרטונים בנושא בעבודת גרפיקה מרשימה למדי,חלקם מזייפים סתם "בצחוקים" וזה נראה כך(כמו העב"ם מירושלים שהיה זיוף חובבני לכדי גיחוך) וחלק מהזייפנים ממומנים על ידי גורמים פרטיים(הכוונה לזיופים שנשתלו תמורת תשלום לגרפיקאי מתוך כוונה לעשיית רווח או הטעיית הציבור) אני מודה שעדיין לא העברתי ניתוח גראפי על הסרטון ואפילו לא טרחתח להציץ בו אבל קח בחשבון את מה שכתבתי פה לפני שאתה פותח שולחן וזורק קונפטי לאוויר

mulder x

New member
"אתה בטוח ב 99% שזה אמין"? ומי אדוני?

האם אדוני הוא גרפיקאי בכיר? סטודנט לקולנוע ווידאו? האם מר מורדי החביב עבר איזשהו תוכנית המכשירה אותו מקצועית לנתח סרטי וידאו וגרפיקה? האם עברת הכשרה בנושא? אם ככה למה אתה בטוח ב 99 אחוז??? באמינות???

מר מאלדר איקס הנעלה

היית צריך לשאול אם בדקתי גרפית את הסרטון ולא לשאול את כל השאלות ששאלת בצורה מזלזלת ונמהרת כלכך כי על השאלות שלך אי יכול לומר בסוג של גאווה כן!! חוץ מאשר על השאלה שהצעתי לך לשאול..

the breezer

New member
סרטון ישן מאוד ולא אמין

אם אני לא טועה כבר לפני שנתיים חקרו את הסרטון והגיעו למסקנה שזוהי אנימציה ממוחשבת. הגדילו לעשות החבר'ה הברזיאלים ושמו פס קול לאותו הסרטון שבמקור מופיע עם פס קול באנגלית

חח אחי תיכנס לאתר שמופיע בסוף

זה אתר של גרפיקת תלת מימד. הסירטון הוכן בתלת מימד.. לא יודעים עד שלא ניכנסים לאתר בסוף הסירטון...

hamamin

New member
בלי קשר לזיוף הספציפי הזה---

האפורים אינם בעלי אברי מין לא מעפעפים כי הם חסרי עפעפיים וקולם צווחני להפליא אם בכלל---- מדובר בהרבה סוגי רובוטים ביולוגיים\הומנואידים לצד סוגים חוצניים שהם בעלי עיניים אמיתיות [ישנם סוגים רבים של "אפורים" וחלקם לא בצבע אפור כלל] וכמו שגולדה אמרה--- הם לא נחמדים.

למעלה