יש מצב ש??

RTur

New member
גם את ראית את זה?!

אין לי שמץ.. צריך לבדוק ב-2-3 הפרקים הבאים..

באבושקה

New member
למה?? אני דווקא מפרגנת...

סופסוף נראה את קישורי המשחק שלו... זה פשוט יהיה ג-ד-ו-ל!!

כן, אבל לא יודעת..

הסדרה ילדות רעות סדרה די ירודה, כל הזמן טוחנים שם סקס, מזמוזים, חרמונים וכו'... (אני רואה אותה רק בגלל אליענה
) לא נראה לי מתאים לדודו
אבל שיהיה בכיף

RTur

New member
זה לא שהוא הולך לשחק שם או משו..

ודווקא זאת סדרה נחמדה חחח.. אבל אם יביאו אותו לשם, (עם הדגשה גדולה על ה-אם), אז בטח סתם יצלמו אותו שר שיר בפאב הזה.. כמו שהביאו את שרון חזיז לפני איזה 3 פרקים.. ואם הוא באמת ישיר שם משו בפאב אז זה יהיה מאגניב.. אני כמעט בטוח שאם זה יקרה אז הוא ישיר את "לולה".. חח

אההה כן,

מזל! חחחח ויביאו אותו. כי אלכס אמר לבטי ואלינור שהן יהיו המופע חימום של דודו. אז בטוח שיראו אותו
מקווה שלא יותר מזה <
>

נצל"ש../images/Emo207.gif

חייבים איכשהו לפרסם את הפורום- ממש יבש פה...
למישהו מכם יש תכנת גרפיקה? פיינטשופ, פוטושופ וכו'?

RTur

New member
יש לי פוטושופ.. אבל

אני יודע רק לפתוח תמונה, לסמן אותה ולהדביק אותה בקובץ חדש חחחח או לשמור אותה בפורמט אחר..

הפורום די יבש..אז תענו=]

הפורום קצת יבששש אז כדי שנכיר אחד תשני אז תענו על השאלוןן=] שאלות כלליות: שם: גיל: מזל: המילה הראשונה שעולה לך בראש: מחשבות: הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: ולפני שאתה הולך לישון: מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול צבעים: מה דעתך על ורוד מה הצבע האהוב עלייך איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור אוכל: מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול אתה אוכל ארוחת בוקר מה הדבר שבחיים לא תאכל האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה טעמת פעם אוכל של כלבים למה איזה סוג של אוכל אתה אוהב קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא פנאי: יש לך תחביבים כלשהם אתה מבצע אותם טוב איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך אתה מתנדב בגוף כלשהוא אתה עובד מוסיקה אהובה: מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה ריקוד עושה לכם את זה מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל מי ה.... חבר/ה הכי טוב/ה החבר הכי מנותק מהמציאות החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן הכי חסר אחריות הכי נודניק הכי תינוקי... הכי יפה/חתיך החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו משפחה: אתה קרוב להורים שלך למי יותר, אמא או אבא יש לך אחים או אחיות ואם אין לך, היית רוצה מה אתה אומר על אימוץ אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא) יש לך משפחה בחו"ל סתם שאלות קיטבג: תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: בושם אהוב: תכשיט אהוב: התמכרות כלשהיא: יש חבר/ה דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): חלום שחלמת והתגשם: ושאלה אחרונה....נהנת?

RTur

New member
עונה:

שאלות כלליות: טוב שם: ארתור גיל: 17 מזל: עקרב המילה הראשונה שעולה לך בראש: משעמם מחשבות: אוקיי הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: אוףףף פאקינג שעון מעורר
ולפני שאתה הולך לישון: כבר מאוחר.. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך: זה משתנה יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו: כן כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול: לא צבעים: מה דעתך על ורוד? בעע מה הצבע האהוב עלייך? ירוק איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? אה? אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? כל מיני האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? כן אוכל: מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? פיצה אתה אוכל ארוחת בוקר? בדרך כלל רק תה או תה עם טוסט או משו.. רק לפעמים קורנפלקס מה הדבר שבחיים לא תאכל? דגים, מאכלים צרפתיים מפחידים האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? לא חושב האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? כל אחד אוהב משו שאחר שונא צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? אני ג'אנקי טעמת פעם אוכל של כלבים? לא למה? כי אני לא כלב איזה סוג של אוכל אתה אוהב? ג'אנק קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? אממ כן פנאי: יש לך תחביבים כלשהם? כן אתה מבצע אותם טוב? כן איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? לא יודע אתה מתנדב בגוף כלשהוא? כן, אבל אין גוף ספציפי אתה עובד? לא מוסיקה אהובה: הכל.. כמעט מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? גם וגם מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? לא הכי מת על שניהם אבל מעדיף מועדונים ריקוד עושה לכם את זה? אם זאת רונה לי.. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? סדרות קומדיה, תוכניות של ערוץ 2 בערב, 24, ערוץ 3 מי ה.... חבר/ה הכי טוב/ה? יעל החבר הכי מנותק מהמציאות? אממ.. יוחאי חחח החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? אין כזה.. כי אז הוא לא מתאים להגדרה "חבר" הכי חסר אחריות? חחח אממ.. אחי? הכי נודניק - ליאור הכי תינוקי... - אחי הכי יפה/חתיך - חחח החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? כמעט כולם משפחה: אתה קרוב להורים שלך? כן למי יותר, אמא או אבא? אמא יש לך אחים או אחיות? כן ואם אין לך, היית רוצה? יש לי מה אתה אומר על אימוץ? אין לי בעיה אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? לא מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? סבתא יש לך משפחה בחו"ל? כן סתם שאלות קיטבג: תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: Don't Speak שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: קשת חחח בושם אהוב: הוגו דארק בלו תכשיט אהוב: מה לי ולתכשיטים? התמכרות כלשהיא: שוקו יש חבר/ה? לא דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): לא עולה לי כרגע חלום שחלמת והתגשם: היה לי איזה חלום שסבא שלי מוצא איזה כובע על הגדר של הבית שלנו חחח וזה קרה אחרי כמה ימים! ושאלה אחרונה....נהנת? אממ כן

עונה לעצמי...

שאלות כלליות: שם:צאלה גיל: 14 וחצי..כיתה ט' מזל:מאזניים המילה הראשונה שעולה לך בראש:אויש מחשבות: הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר:להמשיך לישוןן ולפני שאתה הולך לישון:סופסוף לילהההההה מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך:שרה משו לעצמיי יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו:בטחח כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול:חח לא צבעים: מה דעתך על ורוד:סבבה צבע מה הצבע האהוב עלייך:כתוםם איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו:תכלת..חח אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר:צבע יפהה האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור:אה?! אוכל: מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול:שוקולדד אתה אוכל ארוחת בוקר:קורנפלקס מה הדבר שבחיים לא תאכל:משו נא האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר:כה..אפונה האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול:אפונה וזיתים צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה:אוכלת הכל טעמת פעם אוכל של כלבים:לאא למה:כי זה לכלבים איזה סוג של אוכל אתה אוהב:אוכל של סבתא שלי..מרוקאי.. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא:כן פנאי: יש לך תחביבים כלשהם:לשמוע מוסיקה לשיר ללכת ליםם לישוןן להיות עם החבריםם אתה מבצע אותם טוב:כה=] איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך:אממ לצייר אתה מתנדב בגוף כלשהוא:לא..שנה הבאה=] אתה עובד:לפעמים בייבי סיטר מוסיקה אהובה:אממ בעיקרון הכלל מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע:גם וגם מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה:גם וגם ריקוד עושה לכם את זה:מאודד מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל:אממ חברים ארתור קומדיות בעיקר.. מי ה.... חבר/ה הכי טוב/ה:ספיר עמית טל וגוני החבר הכי מנותק מהמציאות:גוני החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן:עמית הכי חסר אחריות:גוני הכי נודניק:אפחתת הכי תינוקי...:טל..חח הכי יפה/חתיך:אמממ כולןן החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו:ספיר משפחה: אתה קרוב להורים שלך:כן למי יותר, אמא או אבא:אימוש שלי יש לך אחים או אחיות:כן אחד גדול ואם אין לך, היית רוצה:יש=] מה אתה אומר על אימוץ:בכיף אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה:כן מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא):בת דודה שלי בגיל שלי יש לך משפחה בחו"ל:כן בקנדה סתם שאלות קיטבג: תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש:למעני שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה:רותם לבן בושם אהוב:קסטרו תכשיט אהוב:טבעות התמכרות כלשהיא:שוקולדד וקולהה יש חבר/ה:לא.. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן):הרבהה דבריםם חלום שחלמת והתגשם:לא זוכרתת ושאלה אחרונה....נהנת: מאודדד=]

למעלה