יש מצב

willo1

New member
יש מצב

שמישהו רוצה לעשות או עשה כבר בעבר ניתוח שיר של הפרויקט

מה זאת אומרת?

מאיזה בחינה, ניתוח שיר של הפרוייקט....? אני עשיתי משהו דומה?

willo1

New member
אממ אתם יודעים

לקחת שיר של הפרויקט ולנתח.. מה אתם חושבים שהשיר בא להגיד. משפטים חזקים בשיר וכו'. ז"א לקחת שיר ולעשות עליו פרויקט קטן

אז אני עשיתי דבר כזה

ניתחתי את השירים של עידן.... את "הינך יפה" ,"מדברים בשקט" ,"שושנים עצובות". וגם את "אם תלך" ,מילים יפות מאלה" , וגם קצת את השיר "שובי אל ביתי" .

האמ חמוד ../images/Emo9.gif

אני רוצה לעשות ל"אולי הפעם" אבל מאוחר יותר, כי לא נראלי שיהיה לי עכשיו זמן

willo1

New member
|מזלט |מאמי../images/Emo70.gif

האדום הזה עושה לי פלאשים בעיניים. מילא

אולי הפעם-

אולי הפעם יישאר הבחור שאותו אני אוהבת ואתן לו את ליבי, את כל כוחי שיבוא וייכנס בדלת האמ, כאן היא מקווה שלשם שינוי, היא תתאהב בבחור הנכון, בזה שישאר איתה, שהיא תוכל לאהוב אותו, ולא זה שבא והולך. אנשים עוברים בדרך לידי אנשים עוברים בלילה, ובבוקר הם הולכים אנשים קשים מדי בשבילי אז היום, היום אני עוזבת כל הזמן אנשים באים, נכנסים ללילה, ובבוקר הם הולכים, הקשר נגמר. לי זה מזכיר קצת בית מלון, נכנסים ללילה, מקבלים שירות טוב, יחס טוב, ויוצאים בבוקר, משאירים מיטה לא מסודרת, חדר לסדר, וזהו. גם כאן, באים, היא רוצה לאהוב אותם, לתת להם את עצמה, הם לוקחים הכל, ובבוקר עוזבים כאילו כלום, נותנים לה לסדר הכל, לסדר את הלב שלה ואת האהבה שלה. אולי הפעם יישאר הבחור שאותו אני אוהבת ואתן לו את ליבי, את כל כוחי שיבוא וייכנס בדלת אנשים עוברים בדרך ליידי אנשים עוצרים לרגע, מסתכלים ואז הולכים אנשים קשים מדי בשבילי אז היום, היום אני עוזבת כאן היא כמו בובה, לדעתי, אנשים עוברים לידה, מסתכלים, אבל לא רוצים את זה, לא רוצים אותה, ממשיכים ללכת. והיא פגועה, והיא מחליטה ללכת, לעזוב. אני בוכה לילות שלמים עלייך ועלי על איך שפעם ועל איך שלא עכשיו כשמתנפץ חלום של סתיו על איך רציתי ואתה לא על איך שהיא ואיך אני לא היא בוכה כי פעם היה לה טוב, אבל עכשיו לא. החלום שלה התנפץ, והוא הלך למישהי אחרת, הוא לא רוצה אותה, והיא לא מבינה למה את האחרת הוא רוצה ואותה לא. על איך רציתי ואתה לא על איך שהיא ואיך אני לא אז לדעתי מדובר פה על מישהי שלא מצליחה למצוא אהבה, כולם באים והולכים, אף אחד לא נשאר, כולם עוברים למישהי אחרת, משאירים אותה פגועה ועם לב שבור, כולם מסתכלים ולא רוצים אותה, רוצים מישהי אחרת והיא בוכה שהיא לא כמוהה. אנשים קשים בשבילה, הם כל הזמן פוגעים בה ושוברים אותה, והיא נפגעת ומחליטה לעזוב, להתרחק, היא לא רוצה להיפגע יותר. הכל כאן זה לדעתי...

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifלדעתי

לדעתי הכוונה אולי דווקא על קשר שהיה לה פעם עם מישהו אבל הוא התאהב במישהי אחרת, מאז היא יצאה עם כמה אחרים אבל לא ממש הלך. וכמו שתיארת, כל הקשרים האחרים הם סגנון של סטוץ. אבל היא עדיין אוהבת את אותו האחד מההתחלה. ופשוט באיזשהו מקום היא מתייאשת.

למעלה