בבקשה
250 מ"ל ציר דגים 120 מ"ל שמנת 20 מ"ל יין לבן או ורמוט קרישה קטנה (רק החלק הלבן חתוכה דק) 10 גרם עלי חמציץ טריים קצוצים דק דק. מיץ מרבע לימון. חמאה (איך לא) מטגנים את הכרישה בכף חמאה, מוסיפים את היין או הורמוט ומצמצמים עד יובש. מוסיפים את ציר הדגים והשמנת ומצמצמים עד שמגיע למרקם של רוטב. מסננים, מוסיפים את חמציץ וממשיכים לבשל עוד כמה דקות, מוסיפים את מיץ הלימן ומגישים. כמה תוספות והמלצות 1. להוסיף לפני ההגשה מספר קוביות של חמאה קרה על מנת לתת לרוטב ברק ולהעשיר אותו (לא חובה) 2. את עלי החמציץ, לפני השילוב ברוטב, לחלוט במיים עם הרבה מלח, לקרר במי קרח וליבש היטב - נותן לרוטב צבע יותר חי.