יש מקום להקים צעקה

יש מקום להקים צעקה

קודם כל אהלן לכולם, שמי ליאור ואני בן 20, חייל. חברתי הינה מעריצה גדולה של קרן פלס וגם אני מאוד התרשמתי מהשירים הנעימים לאוזן של הזמרת המוכשרת הזו. אבל... בסוף השבוע האחרון הגיעה השמועה לאוזני שיש הופעה של קרן בהיכל אמנויות הבמה בהרצליה. אני, כבן זוג טוב (וצנוע), החלטתי לעשות הפתעה לחברתי ולקחת אותה להופעה, הפתעה שללא ספק תרגש אותה מאוד. בנוסף, שמעתי שההופעות של קרן פשוט מעולות, ככה שגם אני אהנה לבטח מהמופע. התקשרתי בכדי להזמין כרטיסים. למרבה הפלא, הופתעתי לשמוע שכרטיס עולה 90 שקלים. אמנם קרן באמת זמרת מהשורה הראשונה של הזמרות בארץ וכותבת בחסד, אבל קשה להתעלם מהעובדה שהקריירה המוסיקלית של קרן כזמרת המופיעה סולו הינה עדיין בתחילת דרכה. בסדר, זוהי ההחלטה שהתקבלה, 90 שקלים, ואין מה לעשות נגד כך. אבל... (פעם שנייה) בכל מופע מתוקן בישראל שבו נתקלתי (עידן רייכל- 130 ש"ח, עברי לידר- 120 ש"ח) הייתה אפשרות של מתן הנחה לחיילים. האם חייל, שמרוויח 400 ש"ח בחודש, מסוגל להוציא רבע משכורת על כרטיס להופעה בודדת? מה גם שכמובן, כג'נטלמן (וצנוע, שוב), איני יכול להרשות לעצמי שלא לשלם גם על חברתי, מה שאומר שהמחיר של כרטיס זוגי למופע של קרן פלס הינו 180 ש"ח, כחצי (!) משכורת של החייל הפשוט והאומלל. ניסיתי. באמת שניסיתי. שאלתי אולי יש הנחות לאנשים כאלו ואחרים. לחיילים, לסטודנטים, לתושבי הצפון, לחובבי ציון. כלום. הוסבר לי, אף בצורה בוטה, יש לציין, שההופעה אורנה ע"י אמרגן פרטי ושאני אמור לדעת שהופעה שאורגנה ע"י אמרגן פרטי אינה כוללת הנחות (בשל ניסיוני הרב בארגון מופעי אמנים בירידי רחוב). את קרן בערב שישי שמעתי רק במערכת הסטריאו הפרטית בביתה של חברה שלי. בלעתי את הרוק ואת הצער, אבל החלטתי שלא לקחת חלק בתופעה הלא נעימה הזו של חוסר אכפתיות כלפי שכבות אוכולוסיה אשר מתקשים במקצת בהוצאת מחיר שכזה עבור הצורך הבידורי והמוסיקלי הנפלא הזה. אני גר במקור בצפון. אני מתגורר בדירה באיזור המרכז שסופקה לי ע"י הצבא מתוקף תפקידי הבטחוני. אני עובד שעות וימים בכדי לעזור ולשמור בפינה הפרטית והקטנה שלי על בטחונה של המדינה ועל המשך קיום החיים הרגילים בה. אני נאלץ לממן הוצאות מחייה מהכיס הפרטי שלי, מהמשכורת הדלה הזו. האם 90 שקלים, או 180 בלשון זוגית, עבור הופעה אחת הינה הולמת עבור חיילים? האם זה רק אני? אני לא אחרים את קרן, חלילה. לא נעשה פה דבר בכוונה רעה תחילית. אבל הופתעתי מהזלזול שמופגן כלפי שכבת האוכלוסיה הזו, החיילים, שבמקום להתחשב במצבם ולהקל עליהם כלכלית, לא נעשה שום צעד בכיוון הזה. בשביל חלי, חברתי, אני אמשיך לחפש הופעות של קרן באיזור המרכז אליהן אוכל לקחת אותה (אשמח אם תוכלו אגב לעזור לי ולעדכן אותי בכאלו). אני לא יודע אם קרן נכנסת לעיתים לפורום הזה, אבל במידה וכן- אבקש להפנות את תשומת ליבה לנושא הזה. אני בטוח שאיני היחיד שמרגיש את ההרגשה הלא נעימה הזו, שיכולת לשמח אדם יקר ואהוב לליבך, אבל מטעמי מחסור כלכלי- אתה פשוט לא מסוגל. אודה מאוד לתגובותיכם ואשמח אם תרימו יחד איתי את הדגל הזה, ליאור.

Rachel47

New member
היי ליאור../images/Emo15.gif

אני חייבת לספר כאן שכששמעתי לראשונה שמופע של קרן עולה 80 קצת הופתעתי כי היא אכן חדשה ומתחילה ואז אמרו לי שהיא מופיעה כבר מעל שנה היא בתחילת דרכה כזמרת מוכרת..ואת הדיסק היא הוציאה אמנם רק לא מזמן אבל ההופעה רצה מספיק זמן והיא איכותית מאוד ולדעתי שווה את הכסף (בתור אחת שהלכה כבר ל-4 ויש כאן כאלה שהלכו להרבה יותר
) אני יודעת שלפעמים זה קצת בעייתי, עניין הכסף אבל אמרת שחלי (
) אוהבת אותה מאוד וגם אתה התרשמת ממנה אז ההוצאה הזאת דווקא כן כדאית כי אתם תהנו מאוד ולא חייבים ללכת לכל ההופעות..אחת תספיק
יש הופעה בצוותא באוקטובר והופעה בתאטרון היהלום בנובמבר (אמרת מרכז
) כרגע לא ידועים המחירים אבל אני משערת שזה יישאר 80 ואולי אפילו יהיו הנחות במכירה מוקדמת או דברים כאלה בקטע של ה"חיילים" וואלה צודק..180 שקל זה יותר מחצי משכורת שלכם.. אין הרבה מה לעשות בעניין למען האמת אבל כמו שאמרתי ההופעות רק באוקטובר-נובמבר אתה יכול לנסות לחסוך מעכשיו או משהו כזה נשמח אם תישאר בפורום להתעדכן ולהכיר ועוד יותר נשמח לפגוש אותך ואת חלי באחת ההופעות הקרובות

הי ליאור

צר לי לשמוע שלא הגעתם להופעה בסוף ואני מבינה את מצבך.. קרן אכן צברה תאוצה מהר ולכן אלה המחירים להופעות שלה.. כיוון שהמקומות שהיא מופיעה בהם עולים הרבה חשוב לי להסביר לך שמי שענה לך הם מהמקום בלבד ואינם קשורים כלל אל קרן או להפקה שלה. כל עניין הנחות תלוי במקום עצמו בד"כ, כפי שבצוותא ומקומות אחרים שקרן מופיעה בהם נותנים הנחות במשרד הכרטיסים... גם לחברי הפורום הנ"ל יש הנחה לכרטיסים בצוותא (כמו לחיילים) בצוותא כרטיסים לחיילים עולים כ-70 נשמח לראות אותך שם. ב-5.10 (אם אני לא טועה). כמו כן אני חושבת שיש גם הנחות של ישרכארט ועוד.. את זה תוכל לבדוק עם הקסטל כרטיסים כיוון שהם אחראים לכל נושא ההנחות 03-6045000 מקווה שנתראה בהופעה הקרובה.... טל ליהיא

היי טל ו-Rachel

קודם כל תודה רבה על התגובות והפרטים על ההופעות הבאות. האם ידוע לכם גם תאריך ההופעה בתאטרון היהלום ברמת גן ומחיר משוער? תודה!

Rachel47

New member
ב-3 לנובמבר../images/Emo15.gif

מחיר משוער ממש לא ידוע לי אבל..זה לא יעלה 250
נגיד..בגלל שזה אולם גדול יותר..וזה..והוא יותר יקר..אז אולי גם כאן יעלה 90 אבל שוב.. זאת קרן

עוד תאריכים

9 8.– יום שישי בשעה 22:00 , ירושלים, בית שמואל (אולם הירש)-מרכז שמשון 5.10- יום חמישי בשעה 21:30, ת"א, צוותא 3.11- יום שישי בשעה 22:00, רמת גן, תיאטרון היהלום

../images/Emo124.gifבהקשר הזה ../images/Emo70.gif

לידיעה שכרגע התקשרתי כדי להזמין כרטיסים להופעה לצוותא עוד אין כרטיסים הנציגה אמרה לי להתקשר במהלך השבוע

מה פתאום הנחות לחברי הפורום?

איך הם אמורים לדעת שאני חלק מהפורום? מה, אני אמורה להדפיס הודעות שלי או משהו?
(שירה באמת צריכה ללכת להופעה של קרן. וכסף.)

כן, זה משהו שהצלחתי לארגן

זה בקטנה.. הנחה של 10 ש"ח וזה לא לשורות הראשונות בכל מקרה. אני למשל לא משתמשת בהנחה.. כי זה תמיד שורות פחות טובות... בכל מקרה בכל שורה רואים טוב בצוותא. את מתקשרת לקסטל ואומרת שאת חברה בפורום של קרן ושיש הנחה, הם יתנו לך מספר טלפון אחר וככה את מזמינה עם הנחה...

גם אני לא משתמשת בהנחה

את ההופעות של קרן צריך לראות מקרוב (ב2 הופעות אחרונות בצוותא ישבתי בשורה 3 וזה היה שולט
) מוכנה לשלם עוד 10 ש"ח ולשבת מקרוב יחסית

אני לא יודעת מה כתבו לך

כי לא קראתי אבל חייבת לכתוב משהו רק לידיעה שבתור אחת שהולכת די הרבה להופעות (מוש בן ארי, ריטה וכו') אלו המחירים ואף יקרים יותר. הייתי חיילת בעברי (הרחוק) ולמיטב ידיעתי חיילים משלמים כמו כל אחד אחר. נכון שמשכורת של החיילים היא אינה גבוהה (כלל) אבל השאלה מה סדר העדיפות שלך? אני לא אומרת שתגיע לכל הופעה (כמו כמה מפורום זה) אבל לידיעה
שההופעה ממכרת אני חושבת גם שחלי חברה שלך תשמח לשמוע על הכוונה ונכונות ואולי אף תסכים לשלם על עצמה אם תסביר לה את המצב, ואין זה יאמר שאתה לא ג'נטלמן. כאשר משלמים עבור כרטיס אתה למעשה משלם גם לשירותים שאתה מקבל כגון תאורה, תפאורה והמקום עצמו...

למעלה