יש מקום לכולם !!! לא לדחוף ...

kfiros28

New member
יש מקום לכולם !!! לא לדחוף ...

כל יום אני צופה בעשרות נערים מאוננים - נשים משודלות להוריד חולצה ולחשוף פיטמה - סטלן חביב שצועק לי באוזן ועוד כמה זוגות שכבר התחבבו עליי ואחד שמתאמץ לעלות באוב עוד אנשים לצ'אט ... בכל מקום עשרות ילדים שרק צועקים - רבים ומתווכחים שרק רוצים עוד חלק מהצ'אט ועוד אשה להפשיט וכמה שיותר מהר - רציתי לסמן פה וי אדיר על בחורה מאוד ספציפית שאני מכיר ועדיין לא זכתה להערכה - ואולי להפיך - כל יום אני מחפש את הבלוג של הדרדסית שלי - והיא לא מתפשטת ולא עושה שטויות - אשה שקולה עם בעיות כמו לכולם ... מידיי פעם מחייכת ופוקחת עיניים מבינות וגדולות לכל הבאים לצ'אט משתדלת לקרוא את כל הערות - עונה לכולם - גם אם זו הפעם האלף ולא מאבדת עשתונות כשכל מיני סוטים מנסים להסיט את השיחה למקומות לא ראויים - לא מכוונת את המצלמה לאיזורים צנועים ולא עושה תנועות מוזרות - וסוף סוף - אני יכול לבהות - לפתח שיחה נורמאלית ולמצוא אי של שקט בסוף היום שלי ... כל המטרה של המכתב הזה הוא שהדרדסית שלי תשקול שנית ושלישית לפני שהיא פורשת מהבלוג עקב ריבוי המטרידים וגם הנהלת תפוז שממש לא יודעת לפרגן לאנשים הנכונים - סוף סוף יש כאן אישה ילדה שעוד לא התבגרה עד הסוף ויודעת להצחיק גם שעצוב עם תמונות - טקסטים מתחכמים וכל מיני שטיקים שעושים לי את היום ... יש מקום לכולם בבלוג - גם בתפוז בין המקומות שנכנעים לקהל של קהלים שונים - בין הערוצים שדוחפים לרייטינג פירסום - בין אלפי סוטים בכל הגילאים - יש מה שנקרא - הקול השפוי שמחפש דווקא את הדברים הפשוטים בחיים שהם בעצם מטרת היותנו כאן ... יש מקום לכולם - אז לא לדחוף ולפנות לבלוג אחר - אתם סתם הורסים לאנשים אחרים שבאים לכאן רק בשביל להינות .... ודרדסית - אל תכנעי מתוקה - תשארי כמו שאת !!!!

eYaL

New member
../images/Emo127.gifכן ירבו ../images/Emo13.gif ובהצלחה !!!

באמת דרדסית ועוד כמה בנות

משם משדרות פה כיף לשמוע אותם סבלניות הכל כיף לשמוע אותם שמגיעים כל האנשים ה"טובים" למינהם הם נותנים להם בראש על ידיע בעיטה החוצה. לציין שאפרסקית כחולה- דרדסית- ארבל המתוקה ואודליה ואחותה אליה-הן משדרות הכל יפה אני מאחל להם שיהיה להם בהפסקה בבלוגים שלהם

יו שוטר תתבייש!

גם מכיר אותי ים זמן וגם טועה בשם שלי! אני אפרסקית קטנה, לא אפרסקית כחולה. נפגעתי. רשע לב! אשמדאי!

יו הייתי באמצע המלווח קראתי ונחנקתי

איזה אביר אתה! תודה רבה! כנראה שלמרות הכל אני ניצחתי את כולם! אני לא נכנעת (פשוט יצא לי חצקון ענק ולא רציתי שיראו לי אותו...סתם) אל דאגה אני עוד אשוב! אתה בהחלט התווספת לרשימה הטובה שלי ואם אני אזכה בלוטו אתה מקבל לפחות מיליון!!!! שוב פעם תודה! ורק בשבילך ראה מה הכנתי לך: (אני אמנם לא איירתי אבל הוספתי את שמך ביראת כבוד!!!)

kfiros28

New member
../images/Emo24.gifהיי מתוקה !!!!!!

דרדסית שלי !!! את כזאת מתוקה ... האמת אני לא נמצא פה כל יום - אז מצטער שלקח יום יומיים - אבל את פשוט מדהימה - תודה - אני לא אביר חומד - אני רק רוצה אותך בחזרה מול המסך שלי ... תודה על כל הציורים והמילים החמות ... כל מה שאמרתי מגיע לך ואפילו יותר !!!! שיהיה לך יום מושלם !! מישהו חושב עלייך ומחייך ...( זה אני )

אשת נחש מה עניינים? שומעת!../images/Emo68.gif

יש לי מאגר בלתי סופי של תמונות ואיורים אם תרצי משהו תגידי, אני יכולה גם לבנות לך חתימת-איור אבל לצערי הפוטושופ אוכל לי רק אנגלית אז תצטרכי לתת לי שם באנגלית! הנה דוגמא שהכנתי למישהו (אני לא ציירתי רק סידרתי תמונה והוספתי שם).

אשמח מאוד

נצטרך לדבר בארבע עיניים נראה לי אשמח לראות מה יש לך אני מתה על תמונות כאלה ודרך אגב הניק שלי באנגלית הוא: galsnake מתה עליך

למעלה