אבל רק ספורט.בסניף ורדיה בחיפה. ואת? דיאטה אני עושה בשומרי משקל כי עוזרת לי המסגרת. אני 5 חודשים אחרי באותו מצב כמו שלך.... 84 ק"ג. בגדים - לכי לג'אמפ.
נורא קשה לי..... אני מרגישה נורא גם אני רק ספורט בסטודיו- בחולון היום אכלתי: ארוחת בוקר בקפה גו' שכללה: חביתה מ- 2 ביצים שלט ירקות גדול שוקו חם תפוזים גבינת שמנת - כף בולגרית 3 לחמניות קטנות וכף חמאה.... כמה נקודות זה????
זו בדרך כלל בעיה כי הדברים הקטנים האלה מחסלים את הנקודות. 2 ביצים = 4 נקודות בגלל שזו חביתה - מטוגנת בטח ב2 כפות שמן - 2 נקודות שוקו חם = מורכב מכוס חלב 3% = 4 נקודות 3 לחמניות קטנות זה לפחות 3-4 נקודות. מיץ תפוזים כוס זה נקודה וחצי. ולא ספרתי את הגבינות. בקיצור זה מאוד בעייתי לאכול ארוחת בוקר בחוץ ואם את כבר אוכלת בחוץ אוכלת אז להבא תוותרי על הלחם והשוקו. יכלת להינות גם מ2 ביצים וסלט ומיץ תפוזים ולבקש גבינה רזה. זה היה יוצא לך 7 נקודות ומשאיר לך משהו להמשך היום. אבל מי אני שאדבר? אני כל הזמן שוברת את הדיאטה. מתחילה כל כך יפה בבוקר ומחזיקה עד הערב ואז בערב שוברת אותה. ומחר יש שקילה ואני מודאגת. בקיצור ממחר! ותצטרפי גם את! יש לך את הנקודון של שומרי משקל אולי?