יש מקום לעוד אחת?

לילו14

New member
יש מקום לעוד אחת?

כל כך שמחתי לראות שיש עוד כמוני, חודש אחרי לידה, וכל שבוע יש משבר. נמאס לי לבכות, נמאס לי לשמוע עצות מכולם, נמאס לי להרגיש סמרטוטית. היום סוף סוף סבתא לקחה את יאיר הקטן לשעתיים, כשהיא חזרה התברר שהוא ישן כמו מלאך, למה אצלה זה עובד ואצלי לא? מתי אני ירגיש כמו אמא טובה?

MamaBee

New member
זה לוקח זמן......./images/Emo9.gif

אני מאוד מבינה את מה שאת כותכת....לרובנו זה תקופת הסתגלות לא קלה ובאון אישי אני יכולה לאמר לך שאחרי שדניאל נולד זה בכלל לא היה מה שציפיתי.....הן מבחינה פיזית (חוסר שינה נוראי) והן מבחינת רגשית....החל מתחושת אהבה ענקית ועד לרגשי אשמה על שלפעמים רציתי שפשוט יקחו אותו ממני. תשתדלי לקבל כמה שיותר עזרה.....אני יכולה רק לנחם שאיך שהוא עם הזמן זה מסתדר....את אמא מעולה - אל תכי את עצמך.....והכי הכי חשוב - אל תקשיבי יותר לאף אחד....רק לאינטואציות של עצמך! מחזקת את ידך...

ציף שלי

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

גם אני חודש אחרי לידה (ילד שני). אני מתנחמת בעובדה שהמצב משתפר עם הזמן ועוד יהיו לילות שאני אשן כמה שעות רצוף ולא כמו היום שאני יושבת ערה כל הלילה! אני בטוחה שאת אמא מצויינת, תקשיבי רק ללב שלך ותקחי מאנשים רק את העצות שנראות לך!

לולי8

New member
אפשר להצטרף לקיטורים?

הייתי ערה מאחת עד ארבע בבוקר, שירה פשוט לא היתה בקטע של לישון. להירדם על הידיים בטח, אבל להסכים להמשיך לישון בעגלה? מה פתאום. כשבעלי ישן זעמתי עליו שהוא ישן בזמן שאני ערה ומרגיעה אותה. כשהוא היה ער וניסה להרגיע אותה זעמתי עליו שהוא לא מצליח ושהיא צורחת אז אני גם ככה לא יכולה לישון. פשוט הסתובבתי באמצע הלילה מפוצצת בכעסים וממורמרת עד כלות, ועכשיו אני מרגישה כמו סמרטוט. היא ישנה כמו מלאך, כמובן, אבל אני לא מצליחה לישון במשך היום (לפחות בינתיים, אולי גם זה עוד ישתנה אם נמשיך ככה...). ובנוסף לזה כל העולם ואשתו עם העצות של איך להרגיל אותה לישון בלילה, ומה כן לעשות ומה לא לעשות. נמאס לי!!! וגם - מישהי כאן רואה בנות מקלאוד בהולמרק? היה פרק כל כך עצוב שפשוט התפרקתי מבכי, וזה עייף אותי עוד יותר...

למעלה