יש מקום לעוד שתי חדשות

יש מקום לעוד שתי חדשות ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

למי שעקב אחרי פורום הריון ולידה אני "שתיים בדרך" שחזרה לניק המקורי שלה. סטלה ובלה (כמו שנקראו בבטן) התאומות הזהות שלי ושל בעלי נולדו ב- 4.5.04 בלידה רגילה שקצת הסתבכה (אני מצרפת את הסיפור למי שרוצה). הן היו במשך שבועיים וחמישה ימים בפגיה והשתחררו משם לפני שבוע ויומיים אחרי שעברו את שני הקילוגרמים הנכספים. שיר - הגדולה - השתחררה במשקל 2,329 ומאי - הקטנה - במשקל 2,028. אתמול היינו בטיפת חלב בביקור הראשון והשקילה הראתה שהן עולות יפה. שיר עלתה 350 ג' והיא כבר 2,680 ומאי עלתה 370 ג' והיא 2,400. שיר ומאי אוכלות כל 3 שעות לפי ההוראות בפגיה - 4 ארוחות הנקה ו- 4 ארוחות נאושור שהוא תחליף של סימיליאק לפגים. אנחנו מחכים למשקל של 3 קילו כדי לעבור בהדרגה להנקה מלאה. שיר ומאי מקסימות. הן אוכלות וישנות ולפעמים גם בוכות ועל אבא ואמא מתפנקות. אני איתן לבד בבית עד ארבע בערך שאז מגיע הבעל מהעבודה. לפעמים סבתא אחת או אחרת קופצת לבקר אבל רוב הזמן אנחנו משפחה מושלמת. אז יש כאן מקום לשיר ומאי שהיום הן בנות ארבעה שבועות בדיוק ? אנחנו נשמח להיות חלק. יום מקסים לכולכן. רויטל.

וכמובן שאי אפשר בלי תמונת שוויץ ../images/Emo9.gif

זאת תמונה מיום השחרור מהפגיה. שיר עם המוצץ הכחול ומאי עם האדום.

בלינקה

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

את בטח עוד תקבלי מסר מהמנהלות, לפי הנוהג של הפורום. אני בינתיים אספר לך שלשיר ומאי אין כל כך מקום בפורום הזה (קראי את התקנון והודעת מנהלות). יש להן מקום בפורומי ההורים למיניהם (הורים לתינוקות, להיות הורים, הנקה (איזה יופי שאת מניקה
) ועוד). ולמה כל ההקדמה הזו, ששייכת למנהלות? כי רציתי להגיד שיש כאן המון מקום בשבילך. מאיך שאני זוכרת אותך מהריון ולידה, יהיה נהדר לראות אותך משתתפת כאן. איך את מסתדרת? לא נורא קשה עם תאומות? איך את מרגישה? וגם - מזל טוב!

לשניה הבהלת אותי... ../images/Emo13.gif

לא הבנתי מה זאת אומרת שאין מקום לשיר ומאי, לרגע נעלבתי אבל אז הבנתי את כוונתך. האמת שלא מאוד קשה עם התאומות. הן מאוד נוחות. יש להן סדר יום שהן הגיעו איתו מהפגיה וזה עושה את החיים מאוד קלים. מעירים אותם כל שלוש שעות, חיתול, אוכל ולישון. בין לבין הן מקטרות, לפעמים בוכות, אבל בדרך כלל זה לא ביחד. שיר אוהבת את הפינוק שלה על היידים בערב ומאי בבוקר, אז אני מתחלקת. אני אפילו מספיקה לנקות את הבית, לבשל ולישון בין לבין. יש לי גם המון תמיכה והמון עזרה מהבעל שלי, שלמשל עושה להן את האמבטיה של הערב, את האוכל ללילה וקם איתי בשעות הלא שגרתיות להאכיל. אני מרגישה עכשיו טוב. סוף סוף 4 שבועות אחרי הלידה הדימום מתחיל להעלם והכאבים עברו. האמת היא שכאב לי בטירוף בתפרים אבל עכשיו הרבה יותר טוב. החיים מסתדרים. ותודה על קבלת הפנים.

digabu

New member
יאא.. שלום לכן

ברוכות הבאות.. ומזל טוב לשיר ומאי (לשעבר סטלה ובלה).

משוש30

New member
איזה יופי של סיפור לידה...

קראתי אותו כבר בהריון ולידה ועכשיו שוב... מרגש נורא והבנות פשוט מדהימות
איך את מסתדרת? כל הכבוד על ההנקה!
מצליחה לישון בלילה? כף שבאת

כן, מצליחה לישון בלילה.. ../images/Emo1.gif

בין לבין כמו שכתבתי לילדונט, כל פעם שעתיים, אבל זה מצטבר. ההנקה זורמת חלק, קיבלתי הדרכה טובה מיועצת הנקה וזה פשוט עבד. מהרגע הראשון שהגשתי להן ציצי הן אהבו את זה. הבקבוק הרבה יותר קשה להן. החיבור הזה מדהים. כיף שאת כאן.

שיפסלה

New member
ברוכות הבאות../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

סיפור לידה מרגש הקשיים עכשיו, בגידול תאומות רק מתחילים. אני מקווה שתמצאי בין לבין גם את הזמן לעצמך. הבריאות שלך מאוד חשובה לשיר ולמאי יופי שאת כאן!

מזל טוב../images/Emo39.gifברוכות הבאות.

גם להב בוגר שניים עשר יום בפגיית תה"ש.(שאגב לא היינו מרוצים ממנה...) יופי של סיפור לידה,רק חבל שהיא הסתבכה אח"כ... והן מתוקות מתוקות

תודה תודה... ../images/Emo24.gif

לנו יש רק מילים טובות לאמר על תל השומר. גם על הפגיה, גם על האשפוז לפני הלידה וגם אחריה. הרגשנו בידיים מאוד טובות, אבל אני מניחה שזה ענין של תחושה ושל תקופה. תמשיכו לגדול גם אתם בהנאה.

זוג חדש

New member
../images/Emo24.gifמזל טוב וברוכות הבאות

שמחה לשמוע שגם את כבר כאן. מצטערת שאין לי זמן לקרוא את סיפור הלידה אני אעשה זאת בהזדמנות. מאחלת לך רק כיף והנאה עם שיר ומאי.

קרניר

New member
הי יקרה, איזה כייף לראות אותך פה

וכמובן שנשמח לראותך גם בפורום הורים לתינוקות! שיר ומאי מתוקות מאוד! מזל טוב וכבר קראתי את סיפור הלידה המרגש שלך!

פשושולה

New member
המון מזל טוב. סיפור לידה מעניין מאד

מזל שנגמר בטוב ושנעצר הדימום. ברכה הבאה לפורום החם הזה.

1במיה

New member
זוכרת אותך וכמובן גם את סטלה ובלה..

מזל טוב
להולדת שיר ומאי המקסימות (בחרת שמות מקסימים) וברוכה הבאה.

ליילה

New member
יו, איזה יופי לראות אותך כאן

אז קודם כל מזל טוב, וברוכה הבאה. (אני דרך אגב לולי ה מפורום הריון ולידה, מעניין שכולן משנות את הניקים אחרי הלידה....) ובהצלחה עם התאומות, נשמע שאתם מסתדרים נפלא

sharonmx

New member
מזל טוב וברוכה הבאה../images/Emo39.gif

התפוז מחק לי את ההודעה הקודמת... ברוכה הבאה לפורום! תמיד רציתי לדעת (ומקווה שזו לא שאלה אידיוטית מדי) איך מבדילים בין תאומים זהים? המון מזל טוב ותהני משיר ומאי

איך מבדילים בין תאומים זהים ?

האמת - גם אני שואלת את עצמי את אותה שאלה. כרגע אנחנו מבדילים בינהם לפי הגודל. שיר יותר גדולה בכמעט שלוש מאות גרם וזה משמעותי בגיל הזה. אנחנו גם משתדלים לזכור מי הוציא את מי ומאיזו מיטה, אבל כשהן לבד לפעמים עדיין מתבלבלים. גם אנחנו צריכים למצוא לזה עדיין פתרון, אולי סרט בצבע אדום על ידיים שונות. נראה.

למעלה