יש משהו יום שני ראש השנה ?

Jen74

New member
אני לא יודעת על אירועים

לא נראה לי שבערב חג יהיה משהו. אולי בחג עצמו.

משיייי

New member
אני חושבת שברעננה יש

כבר הולכת לברר גם אנחנו חושבים על לארגן שם את כולם

Jen74

New member
מסיבת חג לגילאי 30+ בר"ג ביום ג'

לפרטים נוספים אפשר לפנות אליי במסרים.

דניבויss

New member
העינין הוא שבשביל חלק מהאנשים

להגיע לשם במיוחד מי שבתא והסביבה של תא ,אם באים עם רכב פרטי זאת אומרת שהבילוי שם יעלה יותר מכפול בניגוד למי שגר שם בסביבה .

משיייי

New member
אני מכירה אנשים באים קבוע

והם גרים יותר רחוק בדרום וגם חלק בצפון אבל הם באים כי הם נהנים ולא עולה לאף אחד כפול מה גם שלא עולה כניסה ולא מינימום אז זה כבר שווה אך לצערי מחר יש שם ערב דאנס בר רגיל ולא קרריוקי שנה טובה אני ימשיך לזמזם באמבטיה

דניבויss

New member
אם מישהו מגיע מתא למשל

אז רק הדלק עולה לו כ 30שח תלוי בנפח הרכב 30- או +.בנוסף על באמת רכב עולה יותר מפי שניים מהדלק על כל קילומטר ,בחישוב כללי זה פי שלוש לפחות מהדלק ,כמובן שאת זה אתה לא מרגיש ביום יום אבל זה בא לידי ביטוי בסופו של יום בטסט במוסך בצמיגים ובכל המיכלולים .כך שנסיעה שתאורטית כאילו עולה באותו רגע לבנאדם פרטי 30 שח היא בסופו של דבר כ 90 שח.בכל מיקרה זה יקר ובמיוחד אם אתה לא ממש עובד ,וגם אם עובדים אז עדיף לבוא כמה אנשים ברכב ולהתחלק עם הנהג,כשמדובר מחוץ לתא.זה היה שיעור קצר בעלויות רכב.

משיייי

New member
וואו אתה ממש יבש

איזה חישובים כשאני יוצאת לבלות גם אם זה בצפון או בדרום או בתל אביב שזה בדיוק 20 דקות מרעננה אני לא מחשבת עם החבר'ס שלי דלק וחישובים כאלה אנחנו יוצאים כי אנחנו נהנים וזה כייף תאמין לי שאם היית בא עם קבוצה של אנשים ולןא יושב לבד ומסתכל עלינו בעיני צומי אז היית נהנה יותר ולא היית חושב על הדלק שביזבזת או לא אלה היית חושב על ההנאה מאוד ערב כייפי אם הייתי מחשבת כמה יוצא לי להגיע לתל אביב למשל שזה גם דלק וגם מינימום בכל פאב שם או כניסה אז לא הייתי יוצאת מהבית בכלל לפחות ברעננה לא עולה כניסה ואין מינימום אז זה רק דלק ממש אבל ממש חרא של חישובים

משיייי

New member
זה בעיה שלך לא של כולם

אני במצבך לא הייתי יוצאת בכלל אני מחזיקה בית ואוטו לבד אבל על ימי שני קריוקי עם החברה לא מוותרת

ו י ל י ס

New member
שני בסטייג'

הבנתי שבסטייג' בשני ערב חג קריוקי בהנחיית המלכה אילנה אביטל עם מסיבה אח"כ

למעלה