יש משהו מאווד מעניין עכשיו בערוץ 8

טוב זה כבר לא ממש משנה

נגמר :) תוכנית על... קומונה מוזרה של כמה בנות וגבר בריטים, שהקטע שלהם זה סקס, והם כולם פגאנים שממאינים במשהו שנראה כמו וויקה אבל זה לא בדיוק, ויש להם להקת מטאל שהקטע בהופועות הוא, שוב, סקס, היה מעניין לראות את זה פשוט.

אותך רק סקס מעניין.. :)

ומאטל... ברור שמאטל, ילדון, תוכל לספר עוד פרטים על הדת שלהם ולא על השאר?

חחח...

זה לא מה שעניין אותי, פשוט סקס הוא מוטיב מאוד מרכזי בקומונה שלהם. ברצינות, עד כדי כך שזה מגעיל. אין להן דת ספציפית,הן אמרו שהן מכפשות, אבל הן לא אוהבות להשתמש במונח הזה כי הן לשייכות לדת הוויקה, הן פגאניות זה בטוח, מאמינות באלה, ועושות מדי פעם טקסי... אורגזמה, לאור ירח ומעגל תופים.

L e s t a t

New member
"הן פגניות זה בטוח"?

לא זה לא. חוץ מזה, נשמע שהן מאמינות יותר באורגזמות וסקס מאשר במאגיה ופגניות..

../images/Emo4.gif

כיצד לא? זה לא משנה במה הן מאמינות יותר חוץ מזה שסקס הוא *חלק* בטקסים שלהם.. לא אומר שהן לא.

L e s t a t

New member
כיצד כן?

כל אחד יכול לומר שהוא וויקני, איך אתה יודע שהן אכן וויקניות? בגלל שהן הופיעו בטלוויזיה ואמרו שכן? במקרה הזה, זה אפילו מוריד מהסיכוי שהן וויקניות. לפי איך שתיארת את זה, זה נשמע כמו חלק מאוד מאוד מרכזי (ואולי אפילו יותר מדי מרכזי) ולא סתם Sex Magic.

Justin Angel

New member
בסדר, יאללה, די.

הייתה תוכנית בערוץ 8, הבנו. אין לך מושג על מה היא הייתה או מה השם שלה חוץ מזה שהיה סקס מעורב, מקסים. שיהיה עוד מידע נוכל להמשיך את הדיון הזה בצורה שאנחנו לא מתווכחים על שום דבר. אם תזכרי בשם התוכנית נוכל לחפש אותה בדוד גוגל היקר ולראות מה ייצא, אבל עד אז באמת... אין לי מושג על מה אתם מדברים ויש לי תחושה שזה לא קשור לכלום... ברכות

L e s t a t

New member
הן כן וויקה, הן לא וויקה

כתבת: "אין להן דת ספציפית,הן אמרו שהן מכפשות, אבל הן לא אוהבות להשתמש במונח הזה כי הן לשייכות לדת הוויקה"

בכל אופן, הנה משהו שיסביר יותר טוב

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=122&msgid=21565720

למעלה