יש משהו קטן על ליאל ב.. מעריב לנוער
S sisty New member 12/1/05 #4 ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif מייד הולכת לראות
S sisty New member 14/1/05 #6 מה ישיש שם זה../images/Emo26.gif תמונה שלא באמצע שיר, (בבגדים להבנםי והכועבע הלבן, מייד אחפשאותה פה ) ורשום שהיא מופיעה בגרמניה "מתחת לאף"... . ובזאת אני מצדיעה ל'מעריב לנוער', למרות היותי 'ראש1'ית.
מה ישיש שם זה../images/Emo26.gif תמונה שלא באמצע שיר, (בבגדים להבנםי והכועבע הלבן, מייד אחפשאותה פה ) ורשום שהיא מופיעה בגרמניה "מתחת לאף"... . ובזאת אני מצדיעה ל'מעריב לנוער', למרות היותי 'ראש1'ית.
N nitzan111 New member 15/1/05 #7 גם אני ראש אחדית וביום ראשון על הבוקר אני אלך לקנות מעריב לנוער. למה לא מפרסמים עליה כתבות אוף זה מעצבן. הייתה כתבה לפני שנה או שנה וחצי במעריב לנוער וזהו.
גם אני ראש אחדית וביום ראשון על הבוקר אני אלך לקנות מעריב לנוער. למה לא מפרסמים עליה כתבות אוף זה מעצבן. הייתה כתבה לפני שנה או שנה וחצי במעריב לנוער וזהו.
S sisty New member 17/1/05 #8 ולעומת זאת, אני שלחתי השנה (תשס"ה) כבר פעמיים מכתב לקוראים כותבים שבראש' .
S sisty New member 19/1/05 #11 ../images/Emo13.gif יש לי רעיון קטן, אפשר סיקור קטן על מסעותייה האחרונים של ליאל (אם תצטרכי עזרה - אנחנו כאן)! מה דעתך
../images/Emo13.gif יש לי רעיון קטן, אפשר סיקור קטן על מסעותייה האחרונים של ליאל (אם תצטרכי עזרה - אנחנו כאן)! מה דעתך