יש משהו שאליכם צריכים לדעת

יש משהו שאליכם צריכים לדעת

אני רשמתי פה את כל הפרטיי אמתיתי מבלי שום התחזות כלומר הייתי ישר כאן ,(יש כולל תמונה) אם אני בן 30 אז אני מודה בזה כי יש אנשים 30 פלוס מתנכלים ומתחזים לציעירים כמו מה שקרה למנהל טלויזיה וברוך אל תחשוש אני כבר שלחתי לדינה (זה קרה בגללך ,) שאני לא רוצה שום קשר איתה ואתה צריך לדעת מה הבדל בין ויטראלי לבין מציאותי ויטראלי זה הכל רק מילים ואותיות ומציאות זה דבר מחשי ,רואים משהו בעניין סקס וטרואלי ,את זה אני לא מנהל כאן ,וגם לא עם קטינות כי אני פוחד שיעצרו אותי ,בגלל מעל החוק אבל לדבר ,מה קשר לגילים הרי יש לי בת דודה בת 15 ,ואני מדבר איתה מה אני חולה נפש דע לך שאני פורש רק בללך כי אני פוחד שתהיה רכוליות ענקית מצד חרשים ויגדו אני מתעסק עם קטניות אבל זה לא נכון לדינה ,אני לא רוצה להיות בקשר איתך (הכל האשמת ברוך) אני כל כך פגוע אני לא הרגשת את גילים אלא אותיות ,ולא היה משהו מוגזם גרמת לי נזק נפשי יום יבוא לגילך ותבין מה עשית העניין שלי ,מה קשר בין דינה לשלי דינה זה רק התכתבות ויטרואלי ואצל שלי זה עניין אחר לגמרי זה בעייה במילה "פלשיתני" שניסתי להגן עלייה ותשתדל לא להבריח עוד מתכתבים כאן ,כי זה יגרום לירידה בפורום שיהיה לך בהצלחה ותחשוב טוב תקרא שוב שוב (אני לא רואה בדבר חריג)

עוד דבר , (דע לך שקשה לי להירדם

כתבתי את התגובתך בפורום של פורום של דני פורום של אלישי ותראה מה יגדו ,ושמע מה תשובה שלי .מה הקשר בין ערבי למה הכוונה ברוך דינוש - בגלל ברוך אליי להתנתק ,כי אני לא רוצה בעיות שכמו שכלם יש ,שלחתי לך מכתב פרידה ,וצר לי אם ניפגעת רק תאשימי אותו ,זה לא אני ואני לא חושב בכלל לפותות קטניות לא קרה כלום מה את חושב ולמה יש לי תחושה שאתה מדבר בתור נסיון שקרה לך או עשית מה זה איזור דימדומים אני לא מציף דם

לדרור, אני לא כועסת. כנס בבקשה.

ואל תאשים את ברוך, כי אתה לא חייב לעשות את כל מה שהוא אומר לך, אבל אתה עושה את זה, עושה כל מה שהוא אומר, מנתק את הקשר, אני לא כועסת על ברוך ולא עליך, אני מבינה שיש לו דעות משלו, אבל גם אנו בני אדם, ואם אינך מסכים איתו, אז עמוד בדעותיך, ואל תוותר ותאשים אחרים. בלי להעליב. בכבוד רב, דינה.

BlueMind

New member
בתשובה לשאלתך

דמדומים - זה כאשר השמש שוקעת והאור נמוג לאיטו... כשדיברתי על איזור הדמדומים התכוונתי לומר שהרצון שלך ליצור קשרי ידידות עם דינה, שלי ויתר בני נוער בפורום כאשר אתה בן 30 איננו מקובל בחברה שלנו ומצד שני זה לא פשע. אתה אולי חושב שזה בסדר לבקש מדינה - תמונה, מספר הפקס ולהתכתב אתה באי סי קיו ואי מיילים. אני לא חושב ככה. ואם תחשוב על כך בהיגיון תסכים אתי שאין לך מה לדבר עם בנות 14. והרי על מה תדברו? על בעיות שלה בגיל ההתבגרות? על רצון שלך להקים משפחה ,למצוא עבודה ולנסוע לצרפת? האם אתה רומז שאני עצמי נפלתי קורבן להתעללות מינית או שמה אני זה שהתחלתי עם קטינות? צר לי אבל לא כך הדבר.

דרור...

אני רואה שיש בעיה בינך,לבין דינה וברוך... קודם לכל אתה יודע שכאן זה פורום לנוערים.ואתה בן 30 כמו שאמרת.אתה יודע שזה המקום לא מתאים לך- אל תחשב שאני מתחצפת אליך.זה לא. אני רק אומרת לך מה המקומך.זה הכול. אני לא מבינה מה מעשייך כאן...מה יש לך לדבר עם ילדים צעירים,מה אתה מחפש אותנו...יש עוד פורומים שמתאים לגילך.זה לא אומר שאסור לך להכנס לכאן ולתת תגובות שלך. מותר לך,כמובן.רק הודעות חשובות משהו כמו הזמנה למסיבה,או הודעה חשובה...ולא לנהל שיחה סתם עם ילדה צעירה (דינה בת 14 וחצי). אמרת שיש לך בת דודה שגיל שלה 15....תבין...משפחה ואנשים זרים זה לא אותו דבר. בת דודתך היא משפחתך,מותר לך לדבר איתה...אך דינה היא לא בת משפחתך-ואין לך מה לחפש אצלה,רצית לנהל שיחה איתה(היא צעירה ממך בהרבה שנים!!!!!) זה מוגזם. אני מקווה שאתה מבין על מה דברתי. אין טעם להתכווח על הנושא הזה... נ.ב שיהיה לך יום טוב ונעים.

dugmnit

New member
תגובתי לעיניים החומות...

לפי דעתי שמאוד יפה להארח משהו מבוגר וינהל לנו שיחות נפלאות אבל את צודקת שיש דברים שאסור להעביר את הגבול... פשוט מאוד תשימו לב שמה שאתם מתכתבים עם אנשים צעירים או מבוגרים ותמיד להשים נושא עיקרי... ומאחלת לכולם שבוע טוב...! אוהבת אותך, הדוגמנית...

למעלה