יש משהו שאני חייב לספר.

אישון36

New member
יש משהו שאני חייב לספר.

לפני מספר ימים נכנסה למשרדו של אישון הקט אשת מכירות. אישון היה בהלם, הבחורה הייתה מרשימה נגדיר את זה באחד על אחד עוצרת נשימה, הגב' הציע ממרכולתה (עובדת בחברת פרסום) ואישון עבר לפסים אישיים וניסה להבין למה היא הייתה עוצרת נשימה אילו הממצאים: היא בת 42 ביום שהגיע היא הייתה מעט מוזנחת - אבל עדיין בשיא הרצינות הפסדתי פעימה בזכותה. פרודה 3 שנים מבעלה. בשלוש השנים היא הייתה ב 3 קשרים כל אחד בן שנה בידיוק. הבן זוג הנוכחי (כמו גם הקודמים) רוצה להתחתן והיא מהססת.... כאן אני לא ניכנס לכול הסיפור, אבל לפי הסיפורים ממש רוצים אותה לקשר רציני.....והיא מהססת. הבעל לשעבר רוצה לחזור. אה ויש לה 4 ילדים. היא נאבקת בחיים כלכלית. אילו הפרטים הטכניים. וחוץ מזה, היא לא ממש נאה, בעלת משקל עודף של בערך 20 ק"ג - אה כן והיא עוצרת נשימה. למה היא עוצרת נשימה ? לא ממש ברור אבל הנשימה נעצרת לרגע. השאלה ששאלתי את עצמי האם יכול להיות צירוף שכזה ? התשובה היא כן וכן. ואז השאלה הופכת להיות מהו הבסיס לכול ה"עצירת נשימה" והיכולת להיכנס ליחסים רציניים וכו וכו....בכול אופן ברור שיש הרבה תשובות, אבל השאלה היא האם אתם מכירים אנשים שכאילו ומהו הבסיס אצלהם להבנתכם ? אישון. יש לאן.

אפרופו הדיון על יופי...

מסתבר שקשה לדעת מה עושה את זה לכל אחד... בראיין מחסיר פעימת מונה

אישון36

New member
נכון.

ואישון הוא ללא ספק מחסיר הפעימות האולטימטיבי. אבל....השאלה היא האם זו תכונה נירכשת ? או משהו פנימי עמוק ? ובמחשבה לאחור האם יש סיבה שמשהי החסירה פעימה מליבך ? מה התכונה הבולטת אצלה. אישון. בעיות בקצב.

לא יודע אם זה כל היופי...

אבל זה מה שיש...

בת עולם

New member
חייכת אותי

בעצם זו היא שחייכה אותי אוהבת נשים כאלה- עם נוכחות, עוצמה

שירס36

New member
הי אישוני...

האם אתה שואל אם אני מכירה אנשים עוצרים נשימה שהם באופן אובייקטיבי לא אמורים לעצור נשימה? כן.. ברור. זה סוד המשיכה. מה הבסיס אצלם? יש בהם משהו במראה שמסמל גבריות בעיניי וניתן לראות את זה במבט ראשון וזה אכן עוצר נשימה. זו פעם ראשונה אישוני?

אישון36

New member
לא אני תמיד עוצר נשימה

אבל תמיד חשבתי שזה בגלל שאני מאוד יפה. אישוני. צנוע.

magenta73

New member
זה באנרגיות....

נראה לי... וזה אינדווידואלי, כלומר, מאוד ראשוני, כלומר - נגיד לך היא עוצרת את הנשימה כי היא מזכירה לך משהו מהעבר, דפוס, משהו שחסר לך, לא יודעת מה... ולאחר היא לא תזיז את הציפורן החודרנית... למרות שיש כמה שהם די קונסנזוס, גם שם הוא לא ב100% אצלי זה קשור למבט שהם נותנים לי. מבט חודר כזה, שאני מרגישה שהוא יכול לקרוא אותי. (ואולי גם לקרוע?) זה מבלבל אותי לגמרי...

למעלה