יש משהו שאפשר לעשות עם אבטיח?

GAL426

New member
יש משהו שאפשר לעשות עם אבטיח?

אהלן,מה קורה אנשים, ככה בקצרה,אני גר בתאילנד,ויש לי באר, ואני מנסה לחדש ולהכין דברים חדשים כל הזמן, השאלה היא כזאת,כרגע חם באזור שאני נמצא,וחשבתי לנצל את הפירות שיש פה,ולהכין מהם כל מיני דברים, יש איזושהי הצעה,מתכון,לדברים שאפשר לעשות עם אבטיח? איזה שייק אלכוהולי? אותה שאלה על אננס,ומנגו,ותותים, או אם תוכלו להפנות אותי לאיזה אתר שעוסק בזה,או שלאחד ממכם יש איזה רעיון..... המון המון תודה, ומי שבא לתאילנד,דרינק עליי בבאר:)

ספיידי1

New member
מוחיטו תותים

תאמת שלראשונה שמעתי על זה מחבר שלי, לא יודע אם יש לזה מתכון מסויים, אבל חבר שלי העלה את הרעיון ולדעתי יכול לצאת ממש נחמד, אותו דבר כמו שמכינים מוחיטו רק להוסיף תות או שתיים ולקצץ קצת בעלי נענע

adibiton1

New member
דאקירי אתה יכול להכין מכל הפרות שאמרת

80cc רום 40cc סאוור 20cc מונין תות אננס וכו... תוסיף כמה חתיכות פרי

D221

New member
מממ עם אבטיח

זכור לי שכשעבדתי באולם אירועים היינו מכינים קערה עם חתיכות אבטית ווודקה\רום וסאור. הייתי כותשת חתיכות אבטיח בקערה, ומוסיפה אלכוהול, קוביות קרח כדי לצנן את הכל, פשוט וקל ואנשים ממש אהבו. כולי קינאה שאתה מחפש מה לעשות עם אננס... שיש לך את הפרי בשפע.. איזה כיף!! שאלה: איך הגעת להיות בעל בר בתיאלנד? נראה לי ממש מגניב בר באזור כזה...חבר שלי טס עוד 4 חודשים, אני אשלח אותו אליך

danieluchka

New member
מזרק אבטיח וודקה

קח אבטיח טוב - מתוק ועסיסי קח וודקה טובה קח מזרק ותתחיל לעשות סמים
לא סתם אתה מזריק וודקה לאבטיח (בערך שליש בקבוק) מכניס לקירור טוב מוציא, פורס ומתפנק ...

למעלה