יש משהו שיודע פרטים על סקס חרדי

יש משהו שיודע פרטים על סקס חרדי

ברצינות משהו יודע איך הבעל (החרדי )אומר לאשה היום עושים... מי מתפשט ראשון והאם הם לא מתגלחות והאם הוא יכול לגמור יותר מפעם אחת? ואם לא בא לה היום איך היא אומרת לו ,מותר להם להתנשק , האם הוא ראה פעם את החזיה שלה ,מה בן של בלנית חושב שאמא שלו עובדת , והאם משהו כאן עשה סקס עם חרדיה

רוכב25

New member
כמעט

זזו היתה מסיבה בירושליים. התמזמזנו אבל לא יותר מזה. אני די משוכנע שהם עושים אהבה כמו רוב האנשים ביקום הזה.

idan7T

New member
מה שידוע לי

אני יודע שהם עושים את זה עם סדין לבן עם חור באמצע שמפריד ביניהם כך שהגבר לא יוכל ליראות את האיבריים המוצנעים של האישה

gogy

New member
סקס חרדי

מתוך חודש ימים יש להם 14 יום לזיונים,יש זוגות שיש להם סימנים מוסכמים ויש כאלו שמדברים,בסקס הגבר חייב לגמור בפנים,אסור לו לשפוך את הזרע לשווא,הם מסוגלים ומותר להם כמה פעמים,אבל אין בדרך כלל התחשבות באורגזמה,אסור להם להראות שהם נהנים כי קיום יחסים זה על מנת להביא צאצאים לעולם

da27

New member
יש חרדים ויש חרדים

אז ככה , קודם כל יש חרדים כמו שאתה יודע ויש דתיים ויש מזרחניקים וכל אחד לוקח לו את העניינים בקצב שלו - אין שום איסור להגביר את ההנאה לבעל או לאישה - אין שום הגבלה על כמות הפעמים אם כי הרמב,ם אומר שלא תהיה כמו תרנגול - יענו לזיין בלי הפסקה , אתה יודע - יש כמובן ימים אסורים - 7 נקיים + ימי המחזור שהם ווטו מוחלט מבחינת נגיעה , מזמוז , זיון , וכל רמז של חרמנות כל שהוא - אבל מצד שני כשמסתיימים הימים הנ"ל אז יש להם אץ הפרפורים אתם יודעים והגעגועים יענו שלא הזדיינו שבועיים ויש הרבה שאומרים שזה שווה את זה - זהו , ואני דתי חרדי לשעבר אז לשיקול דעתכם אם לחזור בתשובה או לא

.

הקטע עם הסדין הוא בפעם הראשונה ואחרי זה כמו כולם אבל באישה חייבת ללכת למיקווה ליפני זה ואם לא בא לה היא אומרת שלא היה לה זמן ללכת למיקווה

למעלה