יש משהו שלא מסתדר ואני בספק אם יתנו תשובה לזה

יפעת777

New member
יש משהו שלא מסתדר ואני בספק אם יתנו תשובה לזה

בעצם זה 2 דברים: 1. אם סמוקי לוקח צורה של אחרים ומתחזה להם והוא התחזה לכריסטיאן איך הוא הגיע לבית חולים של ג'ק (או שזה היה בבית שלו, אני לא זוכרת בדיוק) ודיבר אליו? אם סמוקי לא יכול לעזוב את האי. 2. איך קלייר הגיע לבית של קייט ואמרה לה שלא תחזיר את אהרון לאי? לא נראה לי שזה סמוקי כי קלייר לא מתה ויש עוד משהו שלא כל כך מובן לי: אם נגיד העשן השחור לקח את הצורה של האיש בשחור, אז זה כמו שהוא עשה עם לוק, ואם זה ככה אז ברגע שהוא לקח את הצורה של האיש בשחור הוא לא יכול לשנות צורה למשהו אחר ולהתחפש למישהו אחר, אז איך הוא התחזה לכל מיני אנשים אחרים? נגיד שבמקרה של האיש השחור זה לא ככה, אבל הוא לקח את הצורה של כריסטיאן שהגופה שלו הייתה על האי, זה בדיוק כמו עם לוק, אז אם הוא בצורה של כריסטיאן איך הוא עדיין יכול לשנות צורה לאחרים? מקווה שיתנו תשובה לכל הדברים האלה

עונה לך על תהייה אחת:

כמו שכתבתי בשרשור על הפרק עצמו: אין דבר כזה "מפלצת עשן מקורית", שהיא שונה מהאיש בשחור. האיש בשחור הפך למפלצת, זה מאוד ברור מההתרחשויות בפרק. במילים אחרות: היצור אותו אנו מכירים כ"מפלצת העשן" נוצר בעקבות זריקתו של MIB אל המערה עם האור, והוא לא היה קיים לפני כן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1217&msgid=141464739

יפעת777

New member
בגלל זה כתבתי "אם" כי חשבתי גם

בכיוון שלך. אבל עדיין, אם הוא לקח את הדמות של כריסטיאן, אז זה כמו שהוא לקח את לוק ואז הוא לא יכול להשתנות לאחרים. או שאולי הוא לא לקח את הדמות של כריסטיאן כמו שהוא לקחת את לוק, אלא התחזה לכריסטיאן כמו שהתחזה לאחרים.

JohnLocke

New member
תשובות

1. זה כמעט בטוח לא היה סמוקי, צ'ארלי הרוח אמר להארלי להגיד לג'ק ש"מישהו יבוא לבקר אותו בקרוב", לכן ההנחה היא שזה היה הרוח האמיתית של כריסטיאן שהגיע. נקווה שעוד תהיה הופעה של כריסטיאן האמיתי בפרק האחרון, שהאבא והבן יוכלו להשלים באופן מלא. 2. זה היה חלום, רואים בבירור את קייט מתעוררת לאחר הסצינה הזו. האיש בשחור היה יכול להופיע בתור איזו דמות מתה שהוא רוצה, עד שהוא נתקע בדמות של לוק כי ג'ייקוב מת (כך אושר בפודקאסט). מדובר אחד ה"חוקים", שאני מאמין שג'ייקוב קבע כדי להגביל את סמוקי. לכן אין שום סתירה - הוא הופיע בתור עצמו (האיש בשחור), כריסטיאן, ימי, אלכס, איזבלה ולוק. ברגע שבן הרג את ג'ייקוב, הוא נתקע כלוק. מעניין יהיה לראות אם ההגבלה הזאת תסתיים אם מישהו יחליף את ג'ייקוב. למשל, אם ג'ק יהפוך לג'ייקוב החדש, אולי סמוקי יוכל פתאום לחקות אנשים מתים נוספים עוד פעם.

יפעת777

New member
אה לא זכרתי שקלייר זה היה חלום

יכול להיות שכריסטיאן היה רוח אצל ג'ק, אז אם ככה לא רק הארלי רואה רוחות. יכול להיות שזה נכון אבל חוקים מוזרים ולא ברורים, למה יש חוקים כאלה בכלל? והאם באמת ג'ייקוב קבע אותם? מעניין אם יתנו תשובות לכך.

austin1

New member
אני חושב שהמועמדים יכולים לראות מתים

כנראה לא באותה רמה כמו הארלי אבל עדין בפרק 15 האמא אהבה יותר את סמוקי והוא היה הבחירה הראשונה שלה לשמור על האור , הוא ראה את האמא המתה שלו וגיקוב לא היה מסוגל לראות אותה סוייר ראה את הילד הקטן וריצארד לא גיק ראה את אבא שלו בבית חולים

למעלה