יש משהו שנאי לא מבינה.....

יש משהו שנאי לא מבינה.....

תראו, נכון שזה פורום אחלה, ונכון שכולם כאן מקסימים ויש בו אווירה נעימה, אבל אני לא חושבת שצריך להתמכר אליו עד כדי כך, אל תגזימו!!! לדוגמא כשקרן כתבה את המכתב "פרידה" שלה מהפורום, במקום לשמוח שהיא נוסעת לבלות היא בכתה!!!!!!!! אתם מבינים?! ב=כ=ת=ה!!! להשתתף ולהביע דעות בפורום זה מאוד נחמד, אבל לא צריך להתמכר אליו עד כדי כך שכשאתם נוסעים לנופש תבכו... נאי נוסעת ביום חמישי ללחודש ושבוע לארצות הברית,ואני ממש לא עצובה, אני מ=א=ו=ש=ר=ת!!!!! אני נכנסת לפורום ומגיבה בערך פעם ביום לפעמים פחות ולפעמים יותר, אבל אני רואה כאן הרבה ילדים שכל שנייה בחיים שלהם מגיבים, נאי מסתקלת על תאריכים ושעות... אני מציאה לכם לשם גבולות, ושלא תבינו אותי לא נכון, אתם הפורום האהוב עליי, וכולכם מ=ד=ה=י=מ=י=ם!!!! אני מתהההה עליכם!!! אבל יש לכם חיים, אני בטוחה, ואני מקווה שהחיים שלכם הם לא רק הפורום!

כמה דברים../images/Emo70.gif

א. קרן לא באמת בכתה כן
טוב שלא לקחת את זה ברצינות.. היא לא באמת ישבה בבית ובכתה
היא פשוט הרגישה קצת עצובה שהיא עוזבת אותנו לאיזה שבוע-שבועיים והאמוטיקונים נמצאים בשביל להביע רגשות.. לא באמת להביע מה שעכשיו אני עושה (ברוב המקרים..) אז לא לקחת כל דבר ברצינות יתר
ב. אני לדוגמא נמצא הרבה זמןןן
אני מודה.. לבינתיים אני לא עסוק כל היום כמו שאני עסוק שיש לימודים או שבאותו יום אני עובד או משהו כזה.. אז עכשיו אפשר לראות אותי הרבה בפורום.. זה לא שאין לי חיים פשוט זו דרך להעביר ת'זמן בכייף.. אני גם לא נמצא פה כל היום.. אל תשכחי שאני מנהל 2 פורומים ואני צריך להיכנס כמה פעמים ביום בשביל לבדוק הודעות, להגיב, להראות נוכחות, לשרשר, למחוק, להוסיף וכו'.. אז על הדרך אני גם נכנס לפורום הזה
בקיצור
תתפלאי
יש לי חיים
חחח וחלק מהחיים האילו זה גם אינט'
זו דרך מעולה לשמור על הקשר עם חברים וחברות במיוחד עם אלה שגרים רחוק ו....בקיצור - אני אוהב ת'פורום הזה מ'לעשות

טוב, אני רק יכולה לאחל לך הנאה....

לדעתי כדי לך למצוא עוד עיסוקים לחופש, אולי אתה יכול ליזום מפגשים חברתיים וללכת לאנשהו עם החבר'ה שלך, אני לדוגמא הייתי עם כמה חברים במימדיון והיה ממש כיף, אתה יכולים גם סתם להפגש או לצאת בערבים, אתה יכול לחפש עבודה, וסתם להסתובב עם חברים שלך בקניונים, בסינמה סיטי או איפה שבא לך. אתה יכול להתחרות עם חברים שלך בענף הספורט שאתה מעוניין בהם... וחוץ מזה שבקיץ תמיד כיף ללכת לים ולבריכה...אם אתה אומר שאתה לא עסוק בחופש הגדול, אני ממש ממליצה לך לנסות לפחות, רק לנסות לגרום לו להיות קצת יותר עמוס, כדי שתהנה ולא רק תשב בבית מול האינטרנט, בלימחוק הודאות ולהוסיף ילדים חדשים...

אוו ווה.. רק לידיעתך../images/Emo70.gif

בשבוע האחרון הייתי ב-3 מסיבות הפתעה
וכל שבוע אני יוצא לכמה מסיבות סלסה ביום חמישי - אנחנו (החבר'ה) הולכים להופעה של סאבלימינל והצל ב"בארבי" בכפ"ס והיום הייתי אמור ללכת לשחייה לילית (ובר - לא בכפר
חח) ביום רביעי אני בטוח הולך היום באה אליי ידידה אני מדבר הרב בטלפון עושה הליכה (כן כן
צריך לשמור על כושר
) הולך לים ולבריכה ומחפש עבודה
וגם הייתי אמור ללכת עם החבר'ה מהסלסה ל4 ימים לאילת - אבל בסוף אני נוסע עוד כמה חודשים. אבל אני לא עושה את כל זה ביום אחד וגם לא ביומיים ויש לי גם זמן פנוי שבזמן הזה אני נמצא באינט'

una chiqita

New member
וואו עושה חיים../images/Emo13.gif סבבה..

אבל למה לאילת? מה רע בצפון? יש לי חברות עובדות באילת הזמינו אותי ולא בא לי לנסוע לאילת משעמם שם.. אוהבת את הצפון.. נוסעת שבוע הבא..

כי באילת יש פסטיבל סלסה../images/Emo13.gif

וכרגע אין בצפון.. בסוף דחיתי ת'נסיעה לעוד כמה חודשים.. שאז יהיה הקונגרס
וחוצמזה נמאס לי כבר מהצפון..

i l0ve u

New member
מה אתה בכלל מסביר לה?

שמה ז*ן מצדי שתחשוב שאני יושבת כל היום מול המחשב.. אבל בכל זאת אני יגיד ששבוע שעבר חזרתי הביתה כל יום ב-2 -3 ככה וכל היום כמעט לא היתי בבית וברגעים הפנויים אני עולה לאינטרנט והשבוע בכלל לא הייתי בבית רק אתמול בערב חזרתי... אבל יש לי גם זמן פנוי מאמי שאותו אני נהנית לבזבז פה לפעמים

תקשיבי יקירתי..........

אני לא ביקשתי מאף אחד פה הסברים על החיים הפרטיים שלו!!!!! ובדיוק בצורה ההפוכה אף אחד לא חייב לי הסברים! אם לא קראת את ההודעה שלי נכון, אני יסביר לך למה התכוונתי.... התכוונתי לזה שתמיד כשאני נכנסת לפורום אני רואה שחלק גדול מחברי הפורום נמצא כל יום בהרבה משעות היום בלהגיב להודעות בפורום, אני לא אומרת שאני לא כזאת, להפך, אני מאוד נהנת להעביר את זמני החופשי באינטרנט ומדי פעם יוצא לי להכנס אפילו שלוש פעמיפ ביום להגיב... ועכשיו אני שואלת:...אחרי כל הזמן הזה של שנה לימודים, אחרי כל התלונות שלנו שאנחנו רוצים ללכת לישון מאוחר כדי ללכת לבילויים, (ואני לא אומרת שאתם לא הולכים, לפי ההסברים שלך ושל טל אתם ממש מבלים) אבל לפי מה שזה נראה לי, (דעתי האישית) כדי לכם לזכור שחופש יש רק פעם אחת בשנה, ואם לא תנצלו אותו ומהר, הוא יגמר ותצתרכו לחכות לשנה הבאה.... ובקשר אליך, בר....אני לא עשיתי לך משהו, נאי מקווה לפחות, ואם את שמה עליי זין, שיהיה לך בכיף, אבל את לא חייבת להפיץ את זה בפורום, אם את רוצה שטל ידע מזה תשלחי לו מסר, אייסי, או בטלפון לא יודעת, אל תשכחי שגם לאחרים יש רגשות...

i l0ve u

New member
מצטערת אם פגעתי ברגשותיך

ולשים זין זה ביטוי U KNOW.. זה לא כאילו אני באמת שמה עליך אחד... לא משנה אז סליחה אם לא הבנתי את כוונתך אני מתנצלת אוקי?

335116318 אבל נאי טסה היום בלילה

לחודש ושבוע אז אני לא יהיה מחוברת...(לארצות הברית)

i l0ve u

New member
סורי נשמה אבל החיים הפרטיים שלנו

זה לא עניינך בגרוש! ואת לא תגידי לי איך להעביר ת'זמן של החיים שלי בעיקר שלא ביקשתי ממך עצות ואל תדאגי יש לי חיים ובינתיים זה נראה כאילו את נמצאת פה קצת יותר ממני אז תפסיקי לקחת כל דבר ברצינות אף אחד חא בוכה שהוא טס לחו"ל זה הייתה הדרך שלה להראות שהיא תתגעגע ואם היא בכתה זה גם לא עניינך הפורום עוסק באין ואאוט לא באיך שאנחנו מעבירים את הזמן של החיים שלנו ומעניין לנו ת'ז*ן שהית עם החברים שלך בממדיון תאמיני לי שאני וטל והחבר'השלנו מבלים יותר ממך ותוך כדי בילוי כיף לנו לפעמים להיכנס לפורום אז את דעותיך האישיות עלינו תשמרי בלב או למסרים כי לכאן אני באה לא כדי לדון במה שאני עושה בחופש ..... ואם טל נהנה ב"למחוק הודעות ולהוסיף ילדים חדשים" אז שיהיה לו לבריאות זה לא ענינך ואף אחד לא ביש את ההמלצות שלך ל"מה לעשות בחופש הגדול" ואם רצית להראות כמה ילדה "עסוקה " את בכתיבת ההודעה הזאתי אז תפרשי סליחה על ההתפרצות אבל לא מצא חן בעיני כל כך מה שרשמת... תחשבי על זה..

אני התפרצתי כאן על אף אחד!!!

ואני גם לא כתבתי את זה בלהאשים אנשים אחרים, ואני מכלילה גם אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!! גם אני נמצאת הרבה זמן בפורום ואפשוט הייתה לי שאלה...למה אנחנו כולל אותי יושבים כל כך הרבה שעות בפורום במקום לנצל את החופש...את אומרת שאת נהנת יותר ממני, בסדר, שיהיה לך בכיף, ונאי אל מבינה בדיוק מה לא מצא חן בעייניך ילדע, לא כתבתי שום דבר שאמור לפגוע בך, כי בינתיים את זאת שפוגעת בי!!!

O Boy

New member
חמודה...

החיים שלנו זה לא הפורום, אפילו רחוק מזה... חחח... מציאה לשים גבולות? כל אחד ומה שבראש שלו. תשימי גבולות לעצמך, כאילו אני לא מבין ת'קטע... אני נכנס כמה פעמים ביום, מגיב והכל, וחוזר לחיים מחוץ לרשת - אני לא חושב שמישו פה חי ונושם ת'פורום. ובקשר לקרן, קוראים לזה חוש הומור... מכירה?

נאי יודעת שהיא לא באמת בכתה........

אבל במקומה נאי הייתי מאושרת, ולא מתאכזת שאני עוזבת את הפורום לשבוע וחצי שבועיים...עד איפה הגענו?! אני לא חושבת שהיא בכלל תחשוב על הפורום, היא הולכת להנות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואור, נכון, שכל אחד יעשה מה שבראש שלו, אני רק הבעתי את דעתי והמלצתי לאנשים לנצל את החופש, זאת אומרת לדעתי להכנס לפורום פעם פעמיים ביום זה מספיק ואפילו הרבה! אבל תעשו מה שבראש שלכם... אהה....ויש לי דוגמא מהחיים הפרטיים שלי בשבילכם: אני פעם הייתי מכורה לאינטרנט, כן כן מה ששמעתם!!!!! הייתי יושבת בבית משהו כמו 7 שעות ביום לפעמיים יותר לפעמים פחות ופשוט מחפשת עוד ועוד אתרים להכנס אלייהם גם אם נגמרו כל האתרים שמעניינים אותי פשוט הייתי ממשיכה לחפש! נגיד פעם אחת הייתי אצל חברה שלי עם עוד חברה והיינו צריכות לצאת למרכז, אז אמרתי להם שיש לי רגע משהו חשוב לעשות בבית ואני כבר יחזור (אני ברחוב ליד) ואני פשוט נכנסתי לאיטרנט כי יום שלם לא הייתי שם! וואו! יום שלם....מה הגזמתי! לאט לאט הבנתי שאין לי חיים חוץ מהאינטרנט (זאת אומרת יש לי אבל האינטרנט לקח חלק לא קטן) ועכשיו אני יושבת באינטרנט בסביבות השעתיים ביום ויש ימים שאני בכלל לא נמצאת באינטרנט, יש ימים שאני גם נמצאת יותר... טוב, אני אמרתי את שלי, כל השאר בשבילכם...

O Boy

New member
כל התמכרות שהיא...

היא לא טובה. ואינטרנט, ככל התמכרות, היא גרועה. בטח שצריך לשלב בין האינטרנט והחיים מחוצה לו.

למעלה