יש משו לא? לילך-----הגמד של השוטים. אני עליתי על זה לבדי, אני מבקשת כבוד.
ה ההילה האדומה New member 25/2/05 #1 יש משו לא? לילך-----הגמד של השוטים. אני עליתי על זה לבדי, אני מבקשת כבוד.
פ פואה הדובה New member 27/2/05 #4 מגנייייב! חיחיחי מצחייייק! דרך אגב...זו צוף (שוטת נבואה בנשמה) פשוט חברה שלי לא מצליחה להתנתק מהמערכת!
מגנייייב! חיחיחי מצחייייק! דרך אגב...זו צוף (שוטת נבואה בנשמה) פשוט חברה שלי לא מצליחה להתנתק מהמערכת!
ה השנייה מנצר האחמיות New member 27/2/05 #5 דוגרי:]|ג'ירפה| חוסע,איך הדיסק של עברי?אי מתלבטת אם לקנות.:-\ no כסף.
ה ההילה האדומה New member 27/2/05 #6 בין הדסיקים הטובים ביותר ששמעתי בחיים! הוא כזה מדהים, כזה טוב..... מזיל דמעות. חובה חובה חובה אה ותיקני בדרך גם את הדיסק המצורף האלקטרוני fightזה עולה עוד 10 שקלים יותר
בין הדסיקים הטובים ביותר ששמעתי בחיים! הוא כזה מדהים, כזה טוב..... מזיל דמעות. חובה חובה חובה אה ותיקני בדרך גם את הדיסק המצורף האלקטרוני fightזה עולה עוד 10 שקלים יותר
ה השנייה מנצר האחמיות New member 1/3/05 #9 בלע|ג'ירפה| אינמצב שיהיה לי כסך לבומבמלה ככה..גם עברי,ומוקי שיוצא השבוע[או שכבר יצא?] ואני גם קונה עם חברה שלי איזה דיסק..
בלע|ג'ירפה| אינמצב שיהיה לי כסך לבומבמלה ככה..גם עברי,ומוקי שיוצא השבוע[או שכבר יצא?] ואני גם קונה עם חברה שלי איזה דיסק..