יש משחק חגיגי ומיוחד ביום שישי

Yo-man

New member
יש משחק חגיגי ומיוחד ביום שישי

ביום שישי (מחרתיים) אנחנו הולכים לקיים משחק חגיגי. על מה החגיגה ? ביום שישי אנחנו מביאים איתנו את הטפסים לרישום התאקל-פוטבול בישראל כעמותה. היתרונות של עמותה שכזו היא קודם כל שנהיה מאורגנים תחת איזה גוף שיוכל לייצג אותנו. מעבר לזה, אם נצליח להרים תרומות לציוד (וכל מי שיש לו משפחה עם מפעלים או חברות גדולות שצריכות להפטר מסכומי כסף לצרכי מס - הינה לכם כתובת) נוכל לקבל אותן לעמותה וזה יהיה חוקי לגמרי. יש גם מימון ממשלתי מינימלי לעמותות, כך שאולי נוכל לרכב על הגל של מימון לספורט בישראל או להשיג משהו גדול יותר ממשרד החינוך התרבות והספורט. הכל תלוי בכמה נהיה פעילים כעמותה. אני מנסה גם לגרום לכמה שיותר אנשים להגיע למשחק, כדי שנרגיש את החגיגיות הזו טוב טוב בעצמות
אז בואו בהמוניכם. ושלומי - תביא איתך את הסרט. בבקשה

FootballFan1

New member
שאלה

אממ אף פעם לא הייתי במשחק אז רק אם אתה יכול להגיד איפה זה בדיוק ומתי(שעה) ? תודה .

Yo-man

New member
בספורטק, תל אביב, 11:00 יום שישי.

ובהרחבה: נפגשים ב-11:00 לפני הצהריים במגרש הפוטבול שבספורטק - בצד הקרוב לכביש ת"א חיפה. רצוי להביא בקבוק שתיה של ליטר וחצי לפחות. נעליים טובות ושתי חולצות (אחת לבנה ואחת שחורה או כהה לצורך החלוקה לקבוצות). חוץ מזה אפשר לשחק עם משקפי שמש, כל עוד הן מפלסטיק. אפשר כובע או בנדנה למי שבא, וכדאי להביא קרם הגנה מהשמש. אנחנו משחקים עד 14:00 בערך. החניה בספורטק עולה כסף, אבל חינם למי שיש לו כרטיס תושב של ת"א ומדבקה של חניה בת"א (בכל איזור שהוא) על האוטו. מי שרוצה לחסוך, יכול לחנות בצידו השני של הירקון ולחצות את הגשר ברגל. חסר עוד מידע ?

shlomys

New member
הסרט

הבאתי את הסרט כ 60 פעם אבל אדוני איננו מעוניין בלהראות את פרצופו בציבור עם אחד שכמוני.לכן העותק נמסר לאחר כבוד לנדב. כמו כן עבדך חזר מבית החולים ועכשיו אני בבית ב"חופשת לידה" אז אנא עדכן אותי בהתפתחויות האחרונות

למעלה