אני עושה כך
מכין בצק
קילו קמח
אבקת אפיה
6 כפות סוכר או סילאן
כפית מלח
כ3 כוסות מים חמימים
שמן זית או קנולה למריחה
לש את הבצק עד קבלת בצק רך ומעט דביק
מניח למנוחה של כשעתיים ולש את הבצק שוב רצוי ביד על משטח
מניח שוב למנוחה ולש שוב
מחלק לכדורים ומניח על המשטח לחצי שעה
פותח כל כדור לדף דק .כאשר הבצק רך אני פשוט מורח את הבצק על המשטח עם כף ניד. מורח את דף הבצק בשמן בשכבה דקה ככל האפשר
לוקח את צידי הדף מימין ומקפל עד חצי הדף לוקח את צד שמאל ומקפל למרכז ועכשיו מגלגלים לקבלת גליל.
מניח על החמין