יש לי מלכון. מסוג המתכונים של ה"בערך" "פחות או יותר" מבחינת הכמויות, אז עד שאני לא אנסה את זה, אני לא אדע כמויות מדויקות. אבל המקור ממישהי שעשתה את זה סוף!!!
למה לעבוד קשה אם יש נייר אלומיניום../images/Emo140.gif
שבוע טוב ומבורך לכם אני גם יכולה להיות כאן? קבלנייייי אני לעזר באהבה הבישול זה התחום הכי אהוב עלי. הערב צפיתי בתונכנית של גיל חובב והיה שם סיפור על החריימה. ממש הרגיז אותי המתקון- שהיא גם מבקרת טובה על האוכל וגם בתחום וגם אהובה עלי. הכניסה לתוך המתכון תבלין קמון. נירה? אבל כימל תחון זה ארומה נגד רומה? רוצים ממני אני אהיה כאן בכבוד. גבירות.
יוכי68 אם את לא כועסת.?../images/Emo71.gif../images/Emo39.gif
אם אפשר לוותר על הג'חנון. הכול רק מרגרינה. השנים עושים את שלהם. באחזריות כול מה שקשור למרגרינה. להפחית פשוט משטח המטבח רק פעם בחגים. יש כמובן מתכונים ואת יודעת בתחליף שמן וגם חמאה. כמה שפחות. רק לשם הסכם. כול אחת על פי הרגשתו. אבל הרבה דברים העולם הסיר מהסיר ממש כך. בקייף לעשות הכול אבל לחפש תחליף ושוב להפחית זנ לא מזיק זה בריאות . והיא המתכון הכי חשוב לנו. לא כועסת יוכי68 נכון. וסליחה על ההדגשתי בנושא כי זו לא הערה זה בא מהלב. ממש יופי של פורום. המשך עשייה טובה לך לכולם כאן
אם אין זה ולא זה אפרשי על הכירה חשמלית אבל על הקטנה. וכמובן שהיא עובדת על טרמוסטט? וכך את מכינה לך את סיר החמין חמים ולא מחייב סיר בנפרד לג'חנון. בנייר אלומיניום אבל מהסוג הטוב. וב שיהיה גם ברוחב. כך את מניחה אחד ליד השני יכולה גם שניים בשניים. ויחד כול הלילה כמו בלתת שבת. אם את רוצה מתכון לחמין זה בסדר בטח כולם כאן ידאגו לך כולל אותי. בשמחה. שבוע טוב לך. על פי התנאים שיש לך בצניעות רק נייר אלומיניום וגם לי כך מתאים.