יש נגנים קטנים שהם רק רדיו?

יש נגנים קטנים שהם רק רדיו?

רציתי לשאול: 1. יש נגנים קטנים שהם רק רדיו? 2. איפה אפשר לקנות יד שניה נגני MP3? והאם זה מסוכן? תודה

יאיר B

New member
זה פרדוקס...

אם יהיה רק רדיו - אז הוא לא יהי נגן
תפש בזאפ, אולי תוכל למצוא שם רדיו טרניזטור קטן. נגנים יד שניה אפשר למצוא בלוחות שונים ברשת (כמו לוח הפורום הזה, לוח בשם yad2 ובטח יש עוד שאני לא מכיר). לגבי הסיכון: אם מדובר בנגן פלאש, אני לא מאמין שיש הרבה סיכון (אין שם הרבה מה שיתקלקל), צריך לוודא שמקבלים את כל החלקים שצריכים להיות בקופסא (כבל, CD עם דרייבר). נגנים עם דיסקשיח זה סיפור אחר: עדיף לקנות ממישהו שמכירים יודעים שהתנהג יפה לדיסקשיח (מבחינת ספורט שלא מומלץ לנגנים כאלו). גם נגנים עם סוללה נטענת קניינית עשויים להיות בעיתיים (איך טענו את הסוללה וכמה מחזורים היא כבר עברה -דבר שאל תמיד ניתן לדעת).

התכוונתי למכשיר רדיו קטן

אני רואה המון אנשים שהולכים בים עם מכשיר קטנטן(נראה לי שהוא רדיו בלבד) רציתי לדעת איך קוראים למכשירים האלו? דבר נוסף, לגבי סאודיסק- 512 MB- איך האוזניות? איך איכות השמע? איך הרדיו שלו? באיזה נגן (עד מחיר של 550 ש"ח), יש את הרדיו (מובנה) האיכותי ביותר? מה קורה לרדיו (כאשר יש רדיו מובנה במכשיר,שלא באוזניות) כאשר אני שם אוזניות אחרות? האם איכות הקליטה יורדת משמעותית? תודה רבה רבה!!!!!

נדב8

New member
תלוי...

על איזה נפח אתה מדבר... כשמדברים על דגם מסויים ההבדל במחירים משתנה בעקבות הנפח, אתה יכול לקנות נגן 128 מגה של אייריבר עם רדיו מעולה, אבל יש לו רק 128 מגגה בייט. בניגוד אתה יכול לקנות נגן של סאנדיסק 512 מגה בייט באותו מחיר אולי...ולקבל רדיו ברמה טובה עם איכות סאונד פחות טובה משל האייריבר, אך עדיין אני חייב לציין שווה מאוד את הקנייה עבוד אלו שלא מרשים לעצמם לבזבז הרבה כסף על הנגן. כאשר יש רדיו מובנה במכשיר אתה יכול להשתמש באיזה סוג אוזניות שבו אתה חפץ, לגבי איכות הקליטה אני לא חושב שהיא תפגע, אולי כן, יש כאלו שמבינים פה יותר בנושא של רדיו וכו...הם יענו על זה..

תודה על התשובות לך וליאיר B

אתם ממשמחדשים לי פה הרבה דברים אז רציתי לשעת: 1. כל אוזניות שאחבר למכשיר בו יש רדיו מובנה, תשמשנה כאנטנה? 2. יש מכשירים קטנטנים שהם רדיו בלבד, איך קוראים למכשיר כזה? אני פשוט לא יודע מה לבשק בחנות או לבדוק בזאפ... (ויאיר אני שואל את זה בפורום זה, כי זה הפורום הכי מתאים לשאלה כזו על אף שהוא פורום נגנים) 3. אשמח לקבל תגובה ממי שיודע, אם החלפת האוזניות פוגעת משמעותית באיכות הקליטה של הרדיו (כשהרדיו מובנה)? 4. כמה שירים ב- MP3 בממוצע ניתן להכניס ל 512 MB? תודה רבה

נדב8

New member
תשובה

120, משהו כזה.. אני קורא להם מקלטי רדיו, אני חושב שמחלקים אותם בעסקה טובה ב20 ש"ח משלוח ובחינם.

תודה נדב . ולגבי השאלה ה1

האם כל אוזניות שאחבר למכשיר בו יש רדיו מובנה, תשמשנה כאנטנה? במידה וכן, אז בעצם זה לא משנה אם זו האנטנה של האוזניות שקיבלתי עם המכשיר או שהאנטנה נוצרה מאוזניות אחרות שאני חיברתי...נכון? ושוב תודה רבה על הכול

נדב8

New member
במידה...

והנגן נעזר באוזניות כאנטנה, אז כל אוזניות ישמשו באנטנה, כי אנטנה למעשה זה כבל מתכת שמקבל יכולת לקלוט גלים אלקטרומגנטיים הודות למקלט שנמצא בגוף המכשיר.

יאיר B

New member
אמממ

1. למרות שאני גר 600 מטר מחוף הים, כבר יותר מ-15 שנים שלא הייתי בים
. אז אני לא יודע במה האנשים שהולכים בים משתמשים. 2. סאנדיסק 512: האוזניות המסופקות לדעתי איומות, איכות השמע שלו סבירה (יותר טובה מהג'נריים) במוזיקה, לא יודע איך הרדיו שלו (לא יצא לי להשתמש בו הרבה). 3. אין לי מושג. לא משתמש בפונקצית הרדיו בנגנים. 4. כשהרדיו מובנה בנגן (ולא על האוזניות) אפשר להחליף אוזיות חופשי. זה לא אמור לפגוע באיכות הקליטה (מה שיכול להפריע זה חוט אוזניות קצר מדי - חוט האוזניות בנגנים הוא האנטנה של הרדיו ואורך קצר יכול להשפיע על הקליטה).

למעלה