יש ניצחון? הלסביות מתחתנות!

shambi

New member
יש ניצחון? הלסביות מתחתנות!

טאטו נתנו לנו עוד הזדמנות לראות כמה שכל אין להן. צמד השרלילות [ככתוב http://news.walla.co.il/?w=//382778 ] החליטו שאם הן ינצחו בארוויזיון, הן התחתנו. ואני שואלת - מה קשור?????

DileMMaGi®L

New member
שרלילות../images/Emo35.gif

מי אתה לעזאזל
?!? עוף מפה

shambi

New member
תקראי את השורה האחרונה בהודעה

תביני שאני בת וכמו שכבר נאמר פה, לא אני כתבתי את הכתבה. ה'שרלילות' זה ציטוט.

כי ככה זה...

מי אמר שכל משכותבים באתר המזדיין (סליחה על הביטויי) הזה זה נכון... אני לא קולט?? למה אנשים חייבים לכל שטות שמוציאים על טאטו...את מי זה אמור לעניין החים שלהן או איך הן מתלבשות?? יש להן קולות יפים ושירים יפים..כאילו בגלל זה אני אוהב אותן ולא בגלל איך הן לבושות ואיך הן מציגות את עצמן...אני לא קולט מה אכפת??

lizaliz

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo107.gif

הניסוח של הכתבה גרוע. זה כאילו שזאת כתבת סאטירה... נגד טאטו! הם לא אמורים להיות בשום צד.

לא בטוח

אל תהייהי בטוחה כי זה לא בטוח...יכול שהן ייזכו מקום 4 או 3 ואני קצת מתלבט...כי הקהל של הארוויזיון הוא די מבוגר...שלא ממש אוהב את הקטע של טאטו...כי חלקו מבוגר ולא פתוח ושמרני....וגם השיר הוא יפה..אבל לא בטוח שהוא קליט....לאוירה של הארוויזיון...

Mrs James

New member
לפי דעתי הן כן ינצחו...

יש גם את אלה שמצביעים מהבית...והרבה יצביעו להם כי יש להן מלא מעריצים...אני יודעת שאני יצביע כמה פעמים!

....

גם אם יש להן הרבה מעריצים...הם צעירים הרב...ורב הקהל של הארוויזיונים הוא מבוגר...שלא מעריץ את טאטו

Mrs James

New member
זה ב-24.5../images/Emo70.gif

ונכון שאני יכולה להצביע פעם אחת... אבל אם אני לא טועה יש מ'ס פלאפון, טלפון ואינרנט....אז כל אחד מהם פעם אחת...לא?

Mrs James

New member
אמממ....

אני יודעת שיש אתר לאירויזיון...אבל אני לא יודעת מה האתר... יש מישהו שיודע?????...

למעלה