יש נשים שרואות יותר צבעים ממך

סליידר

New member
יש נשים שרואות יותר צבעים ממך

זוכרים את הדיון הישן על "האם הכחול שאני רואה הוא אותו כחול בשבילך? אולי הירוק שאני רואה הוא ירוק בשבילי אבל אתה מתאר אותו ככחול? אז עוד משהו בכיוון - יש נשים שבזכות גנים מסוגלות לראות גוון נוסף של צבעים. אז הם רואות כמונו, רק שהם רואות יותר צבעים.

0Pandemonium0

New member
זה מסביר הרבה...

כתבה מעניינת. אני חושב שזה בהחלט השלב הבא באבולוציה, ומבקש מנשות הפורום להירגע ומהר. תודה

החוליה הבאה כבר כאן

יצורים שמסוגרים להתאים בגדים ולעצב בתים. ובנוסף לזה הם משתינים בעמידה. כן כן רבותי - הומואים זה העתיד. **הכותב הינו סטרייט בעל חיבה עמוקה לכיסאות וספסלים**

Gray PaIadin

New member
ואני חשבתי לתומי שזה אלה עם זיכרון

צילומי ו/או אמבידקסטריוּת...

0Pandemonium0

New member
הזכרת לי סטנדאפיסט שאמר שנשים

יודעות לעשות כל מה שגברים יודעים לעשות, חוץ מלהשתין בעמידה. ברגע שהן ילמדו להשתין בעמידה, הן ישלטו בעולם. לא זוכר מי זה היה.

Gilliana

New member
בהחלט מסביר הרבה!

אוףףף, כמה ויכוחים היו לי בחיי (בעיקר עם גברים) בענייני גוונים! תודה עבור המידע!

ואני חשבתי שאני היחיד שחשב על זה

כל פעם שאני מעלה את הנושא, אנשים מסתכלים עליי כמו לא-יודע-מה...

Lonly badger

New member
אני לא יודע מי אמר את זה

אבל אם היו נותנים את אותו הצ'אנס שיש לגברים גם לנשים , כלומר שוויון מלא בזכויות ובכבוד, אז הנשים היו עוברות את הגברים ומתעלות עליהן. לפני שהחברה והסדר הנוכחי שלנו - חברה פטריארכלית - פעם היינו חברה מטריארכאלית , כלומר האשה הייתה בראש הבית והמשפחה. מממ נשמע כמו זמנים טובים. זה גם יותר הגיוני עם חושבים על זה. לא יודע אני חושב שנשים הן באמת הרבה יותר טובות מגברים.

chatenoire

New member
לדעתי זו הגזמה

נשים לא יותר טובות מגברים בדיוק כמו שגברים לא יותר טובים מנשים. גם לנו וגם לכם יש יתרונות וחסרונות, חלקם, כך אני מבינה, מושפעים באמת מהמין, וחלקם מהאישיות האינדיבידואלית של כל אחד לעצמו. אם בפני נשים היו פתוחות בדיוק אותן האפשרויות כמו לגברים, אולי היה לנו קל יותר למצות את עצמנו. בכל מקרה אני לא חושבת שהיינו מתעלות עליכם.

Lonly badger

New member
מסכים

נשים וגברים משלימים אחד את השני . אבל זה בדיוק מה שהרהרתי בו היום , האם אנשים הם באמת חיות חברה. אני חושב שכל מין , כלומר כל בן אדם מכיל בעצמו את שני המינים , פסיכולוגית ופיסית. זאת דעתי בכל מקרה, ומעבר לכל זה כל בן אדם מכיל בתוכו את אותו פוטנציאל. הגזמתי כי אני אני לפעמים מגזים , ואני בעד לא לקחת את הכל יותר מדי ברצינות, חוץ מזה אני ממש מרגיש שמגיע יותר קרדיט למין הנשי. או לפחות פוש אחורנית של המין הגברי והכרה במין הנשי. נ.ב אני פאן של הקומיקס שלך (ושל ערן)

למעלה