יש סוגים של חנונים?

איפי1

New member
יש סוגים של חנונים?

כמו למשל תחומי ענין שהם עוסקים בהם? (אני למשל מתעניינת בשפות תרבויות וטכנולוגיה אבל אין לי שמץ של ענין במתמטיקה... זה אומר שאני לא חנונית?)

איפי1

New member
שכחתי...

ואני גם אוהבת אמנות, הסטוריה, אסטרונומיה, פילוסופיה, ואני מנצלת את הפסיכולוגית שההורים שלי מכריחים אותי ללכת אליה בשביל ללמוד קצת פסיכולוגיה. (חבל שאין לי זמן להכל, הבית ספר שלי ממש מפריע לי בקטע הזה...)

RichardSmith

New member
כמובן שיש סוגים...

אנחנו באים בטעמים: למעלה, למטה, מיוחד, קסום, תחתון ועליון...
מתמטיקה היא שפה, היא באה להעביר מחשבות בין אחד לשני. צריך באמת לעשות מנוי ל science american. אבל בגדול, מדע, טכנולוגיה, אמנות ועוד ועוד אלו תחומים שמעסיקים חנונים. הרצון ללמוד, להבין. הרבה כבר נכתב על זה בעבר...

איפי1

New member
מה שהתכוונתי

זה האם חנונים מחולקים לקטגוריות מסוימות לפי תחומי העניין שלהם?

RichardSmith

New member
למה להגביל?

הבנת את הבדיחה הראשונה? נניח שיש שלושה חנונים, חנון א' אוהב A, B ו C, חנון ב' אוהב A, D ו E וחנון ג' אוהב C, D ו E. כאשר כל קטגוריה היא תחום מסויים של עניין. כל זוג מהשלושה ימצא תחום עניין. שלושתם ביחד לא יכולים. תקחי למשל את הדמות של רוס מחברים, הוא בן אדם רגיל מלבד האהבה שלו לדינוזאורים, עד כמה שאני מכיר את הדמות... השאלה החשובה היא האם החלוקה הזו מהותית למשהו?

איפי1

New member
הבנתי את הבדיחה...

ולא, החלוקה לא ממש מהותית, רק תהיתי אם יש סוגים של חנונים כמו חנונים שמתעניינים בטכנולוגיה וחנונים שנגד טכנולוגיה... דברים כאלה פחות או יותר.

RichardSmith

New member
לא ממש מכיר כאלה שנגד...

יש כאלה שלא מתעניינים. ב"נפילת המלאכים" של ניבן ושות' יש את הירוקים שנגד מד"ב ונגד חשיבה יצירתית באופן כללי...

SpyKid

New member
אני מניחה שכן,

(כלומר, מעבר לעובדה שאנחנו מדברים פה על הגדרות של בני אדם, כך שאין דבר כזה "קיים" ו"לא קיים"). למשל בGeek Code יש קטגוריות גם לגיקים לא-מדעיים

SpyKid

New member
אגב, אולי כל מי שרוצה יתאר את עצמו

עפ"י הGeek Code, וכך אחרים יוכלו לדעת קצת יותר עליו?

SpyKid

New member
אוקיי ../images/Emo3.gif

GM GS d- s-:- a--- C++ L W+>W++ w PS+ !PE R !tv b+++ e>e++++ h! r++

איפי1

New member
נכון??

תרגמתי פחות או יותר חלק ממה שכתבת- אין לי כוח להמשיך כרגע ואני צריכה ללכת לבצפר עוד מעט. רק תגידי אם זה נכון... GM GS d- s-:- a--- C++ L W+>W++ w PS+ ++ חנונית מתמטיקה, חנונית מדעים את לבושה בדרך כלל בג'ינס וטי-שירט. את רזה והרוח מעיפה אותך??? בת 15 עד 19 דבר ראשון על הבוקר מדליקה את המחשב, במשך היום משחקת במחשב, ועדיין מצליחה לשמור את הראש ללימודים. את יודע מה זה לינוקס אבל זה הכל. יש לך את הגרסה החדשה של נטסקייפ, ואתה משוטט באנטרנט רק כשאת מחפשת משהו ספציפי. יש לך אתר בית, ואת גולשת יומיום באנטרנט. אתר הבית שלך מופיע בחתימה שלך אוקיי... את משתמשת בחלונות. זה לא אומר שאת חייבת לאהוב את זה... התפיסה שלך של ליברליות היא שלאף אחד אין זכות לומר למישהו אחר מה לעשות, ולא משנה באיזה צד הוא. לא אוהבים? תעבירו ערוץ.

SpyKid

New member
../images/Emo6.gif

כן, אלה אכן הדברים שסימנתי, אם כי יש אי-דיוקים שנובעים מהניסוח של הקוד (כלומר, אין קישור לשום אתר בחתימה שלי, אבל האופציה הבאה הייתה משהו כמו "אני מבקר באינטרנט מדי פעם" - מה שלא נכון לגביי, כי אני נמצאת באינטרנט הרבה
).

mantrix

New member
סבבה, עכשיו תורי ../images/Emo11.gif

GCS/IT d- s++: a-- C++$ UL/A/H+++$ P+++$ L+++>$ !E W++ N- o? K-? w+++$ O- M? V- PS+ PE+ Y+ PGP t+ 5? X R-? tv b+ DI D+ G e>++ h! !r>++ !y>​

Some Might Say

New member
שלי

GS d(+) s+:+ a18 C++ UL P? L++ E? W++@ N? o? K? w-- O? M? V? PS+ PE+ Y-- PGP- t- 5 X R>+ tv(+)>-- b++ DI D+ G e h! r--(-) x? לעזאזל, זה היה ארוך

RichardSmith

New member
זה שלי ../images/Emo9.gif

GMP d+ S a-- C++ U- P L+ E W++@ !N !P K- W O--- M- !V PS+ PE+++ Y-- PGP- t++@ 5+++ X++ R++ tv-- b++++​
אחר כך אמשיך...

pieceofmadness

New member
נטיה מביכה להצתות מאוחרות...

GAT d+ s++:++ !a c tv-- b+++ ps+ e+++++ h- ממוטטת כרגע, המשך יבוא

אני

אני למשל, לא אוהבת מדעים למיניהם... פיזיקה, כימיה, אלקטרוניקה וכו'... אני ממש משתעממת בשיעורים האלה ואני לא אוהבת לבנות דברים!

למעלה