יש סיבה למה אני לא מוצא ב"אמצעים הכשרים לצפיה בפרקים שלא שודרו בארץ"את פרק 322????
ב בלי כינוי New member 26/5/04 #1 יש סיבה למה אני לא מוצא ב"אמצעים הכשרים לצפיה בפרקים שלא שודרו בארץ"את פרק 322????
D dress n glasses New member 27/5/04 #2 אין הכשר של בד"צ ברצינות..בימים הראשונים לא תמיד יש מספיק מקורות, תלוי איפה מחפשים (חלק מהאמצעים דווקא מתמחים בקבצים שזה מכבר שודרו). אם יהיה ך כינוי באיזשהו שלב ובכל זאת לא מצאת שלח לי מסר אני אתרום לך טיפ או שניים. בהצלחה
אין הכשר של בד"צ ברצינות..בימים הראשונים לא תמיד יש מספיק מקורות, תלוי איפה מחפשים (חלק מהאמצעים דווקא מתמחים בקבצים שזה מכבר שודרו). אם יהיה ך כינוי באיזשהו שלב ובכל זאת לא מצאת שלח לי מסר אני אתרום לך טיפ או שניים. בהצלחה
ב בלי כינוי New member 27/5/04 #3 מה זתומרת? "אם יהיה ך כינוי באיזשהו שלב ובכל זאת לא מצאת שלח לי מסר אני אתרום לך טיפ או שניים."
ב בלי כינוי New member 27/5/04 #5 זה הרגיל שלי אז 1) אם יש לך משהו לשלוח שיעזור לי אז זה יתקבל בברכה 2) רעיון לכינוי גם יכול ליהיות מעולה....
זה הרגיל שלי אז 1) אם יש לך משהו לשלוח שיעזור לי אז זה יתקבל בברכה 2) רעיון לכינוי גם יכול ליהיות מעולה....
I inbal145 New member 27/5/04 #6 אמממ... תזכיר לי...../images/Emo163.gif קוראים לך דניאל או שאני מתבלבלת...