יש סיכויים לאהבה וירטואלית?

דרור 77

New member
יש סיכויים לאהבה וירטואלית?

מצד אחד, מה יותר טהור ממשהו שהוא כולו נפש ולא קשור לגופני מצד שני.......בלי משיכה.אין אהבה... סך הכל כולנו יצורים פיזיים

Sefy

New member
Virtual is Just the First Step

Just like in real life, if you have just the physical, it won't ever be a relationship, you need the emotional part as well. Virtual gives you the opportunity to get to know the person better and not based on the physical part. You need both Physical and Emotional to have a Relationship with Love​

האמת.....

אתה צודק אבל כולנו לפעמים רוצים לברוח מהשיגרה.... לפעמים זה מצליח ליפעמים ממש לא אבל אני הייתי רוצה אהבה וירטואלית מאוד בלי פגישות רק כאן להיות מי שאני ומה שאני ושיקבלו אותי כמו שאני ובלי תנאים...... עדיין מחכה לאהבה הזאת....

narkis37

New member
דרור כן בהחלט ישני סיכוי אבל....|מא

האכזבה היא גדולה מאוד אם מנהלים רומן וירטואלי לאורך זמן ולא נפגשים וכשכן נפגשים אז מבחינה חיצונית האדם לא נראה בדיוק אותו דבר ומבחינה אסטתית שמבחינתי זה המכשול הראשון ,מתוך ניסיוני אני יכולה לומר בוודאות שאם בן זוגי לא היה אסתטתי עם כל הקשר הנהדר שנרקם ביננו לא היתי מפתחת את הקשר הלאה ,כי מעבר לקשר הפנימי הנהדר שנוצר ישנו המגע שהוא בעיני לפחות 50% מקשר זוגי!אז כללים ראשונים זה לראות תמונה כדי לא לחטוף הלם ,ודבר שני לא למשוך קשר יותר מידי ואני מתכוונת לפנויים שביננו ולא לנשואים שמפרקים משפחות לשם הקשרים האלו!!(גברים ונשים)

למעלה