יש סיכוי להקטין או להעלים צלקות ניתוחיות ?

יש סיכוי להקטין או להעלים צלקות ניתוחיות ?

יש לי בנדוד שהוא כמו אח בשבילי, בגיל שנה היו לו שני ניתוחים בבטן, יש לו שני צלקות לרוחב הבטן, יש שיטה לזה ? הוא כרגע בן 19 ובצבא.. אמרתי לו שינסה אולי דרך הצבא משהו, יש בכלל אפשרות רפואית\קוסמטית כזאת ? אני בן 21 משתחרר עוד שניה.... וזה עניין אותי כי אני יודע שזה די מפריע לו ... תודה על התשובות אנשים!

עברו הרבה שנים...

ולכן להעלים את הצלקת אני לא חושבת שאפשר. להקטין מעט אולי, בגלל שעברו הרבה שנים. ישנם צמחים נפלאים לטיפול בצלקות, תקרא קצת הודעות קודמות יש שם פירוט לגבי הטיפול המומלץ בצלקות. בכל מקרה, זה מצריך "עבודה". לפחות 3-4 פעמים ביום למרוח משחה מקומית לעסות עד לספיגה מלאה. את חושב שהוא יעמוד בזה ?
הילה

אם הוא ממש משתוקק לזה אז כן

אני חושב שהוא די רוצה .. במשך כמה זמן הוא יצטרך להשקיע את ה3-4 פעמים ביום מריחה ? חודשים ? חצי שנה ? שנה ?

עד שיהיה מרוצה...

אין פה תרופת פלא. ידועה לי גם על שיטת ע יסוי שנקראת רקמות עמוקות העוזרת מאד בהשטחת צלקות. בעיקר טריות, אבל אני מאמינה שזה יכוללעזור גם לצלקת די ישנה.. אם זה עוזר לצלקות של ניתוחים קיסריים...

דעתי האישית

לפחות שנה. טיפלתי בצלקות בנות 4-7 שנים, ועם הרבה רצון והתמדה היו תוצאות. שוב, זה לא מדע מדוייק אבל לאחר עשרה חודשים עד שנה הוא יוכל לקבל פרספקטיבה לגבי ההטבה באופן יחסי לזמן ויחליט אם להמשיך. הילה

או קיי, בקשה אחרונה חביבה בשמו..

את יכולה לרשום לי פה 'מרשם' או 'מתכון' של צמחים\שמנים שאני צריך בשביל לעשות את המשחה הזאת.. איך ליצור מהצמחים והשמנים את המשחה, מה המינון של כל צמח ושמן .. איך לערבב ולהכין אותם ואם לשמור בקור חום .. האם זה מונע פעילות ספורטיבית, האם חשיפה לשמש מזיקה וכו' .. תודה רבההההה

זה לא כל כך פשוט

להסביר איך עושים קרם... אוכל לכתוב לך תערובת שמנים שלדעתי תהייה אפקטיבית או צמחים ושמנים לשילוב בקרם, אך מאחר ואינך מגיע מהתחום זה יהיה קצת חסר אחריות מצידי. הדבר הנכון יהיה לפנות לסמכות מקצועית שזהו עיסוקה ולבקש שירקחו
זאת עבור החבר (נראה לי שאת זה הוא יוכל לעשות בעצמו). אדם מקצועי גם עובד עם חומרי גלם איכותיים יותר ממה שתוכל למצוא בסופרפארם (למשל), ואז המוצר הסופי יהיה הרבה יותר איכותי, וחשוב מכך - אפקטיבי. באופן כללי: שמנים צריכים להיות במקום מוצל ומאוורר אבל לא בקירור. חשיפה לשמש לאחר שימוש בשמנים בכל מקרה לא מומלצת. אין קשר לפעילות ספורטיבית - שימשיך להתאמן
שימוש בקרם יהיה עדיף לדעתי, ואז גם אין חשש מהשמש לילה טוב, הילה

או קיי, את יכולה להפנות אותו למומחה שמתעסק

בתחום באזור ראשל"צ והמרכז ? איזה שמנים וצמחים בכללי צריכים להיות מעורבים בעניין ?

למעלה