יש סיכוי להריון עם עובר אחד בן יומיים? מישהי כאן נקלטה עם עובר אחד בן יומיים?
ס סינדרלה66 New member 25/8/17 #1 יש סיכוי להריון עם עובר אחד בן יומיים? מישהי כאן נקלטה עם עובר אחד בן יומיים?
פ פליקסה New member 26/8/17 #2 בטח! האינדיאנית שלי כבר בת שנתיים ועכשיו הריון צעיר נוסף. שניהם עוברים טריים בני יומיים.
ס סינדרלה66 New member 27/8/17 #3 ואוו תודה פליקסה מאוד התבאסי כשהרופא אמר לי שיש רק עובר אחד בלבד והחזרה אחת ושנחזיר את אותו עובר כשהוא בן יומיים ממש צעיר. אם את אומרת שכך היה לך זה מאוד מעודד ��
ואוו תודה פליקסה מאוד התבאסי כשהרופא אמר לי שיש רק עובר אחד בלבד והחזרה אחת ושנחזיר את אותו עובר כשהוא בן יומיים ממש צעיר. אם את אומרת שכך היה לך זה מאוד מעודד ��
פ פליקסה New member 27/8/17 #4 בשמחה אצלי זה הנוהל, העוברים שלי יודעים לגדול רק ברחם. מעולם לא היה לי מוקפא או עובר יום 5. הם יודעים איפה טוב להם שיהיה המון בהצלחה!
בשמחה אצלי זה הנוהל, העוברים שלי יודעים לגדול רק ברחם. מעולם לא היה לי מוקפא או עובר יום 5. הם יודעים איפה טוב להם שיהיה המון בהצלחה!
ס סינדרלה66 New member 31/8/17 #8 הפסיקו כאבי החזה 6 ימים אחרי החזרה במידה והיה הריון הכאבים היו ממשיכים לפחות עד לבטא. לא?
C Clair24 New member 30/8/17 #6 בטח החזרנו יותר מאחד אבל כולם היו יום 2 והיום בת 2.3. לגמרי אפשרי. בהצלחה!
ס סינדרלה66 New member 30/8/17 #7 תודה.. וכאבי גב תחתון???? לא מסמן לפני מחזור? למי היה כאבי גב תחתוו והיה הריון?