יש סיכוי להתקבל בלי בגרות למוקד הוט של תקשוב?

pynvnxgc

New member
יש סיכוי להתקבל בלי בגרות למוקד הוט של תקשוב?

זה אמנם מביך משהו לייחל לעבור את תנאי הסף לקבלה לעבודה הנחשבת נחותה כל כך, אך זוהי מציאות חיי בעת הזו.

nofi1456

New member
תראה..

אני לא יודעת להגיד לך בוודאות אבל אני מאמינה שמספיק שאתה נושם, הם יקבלו אותך..הם נואשים שם לעובדים.
מה שאני כן יכולה להגיד לך...
לא כדאי לך להתקרב לשם.
כמו שאמרת, העבודה שם נחשבת נחותה..וזה לא סתם. אני מכירה אנשים שעבדו שם ואנשים גם כתבו על זה פה בפורום..לא מומלץ..
יש המון מוקדי שירות אחרים..כל חברת סלולר, אני בטוחה שישמחו לקבל אותך..
לא אגיד לך שהמקומות האחרים זה מקום עבודה מושלם שכל אחד מייחל אליו, כן? אבל הם עדיפים..
תנסה לברר אופציות אחרות לפני שאתה נכנס לתקשוב ולמוקדי הוט..
בהצלחה! :)

לא חסרות אופציות אחרות לעבודות זמניות שלא דורשות תעודת בגרות, אין שום סיבה להתעקש דווקא על הוט.
&nbsp
&nbsp

pynvnxgc

New member
היצע המשרות המשרדיות לנטולי תעודת בגרות

הוא לא בשמים בלשון המעטה, והשילוב בין הלחצים הרגולטוריים והציבוריים על חברת הוט לבין המוניטין האיומים של מוקדי השירות שלה הוא זה שאולי מאפשר למאותגרי קו"ח שכמותי להתקבל. אבל אינני יודע בוודאות ומכאן שאלתי.

תלוי מה אתה מחפש

אם מדובר בעבודה זמנית ולא בקריירת חייך, לא חסרות אפשרויות: אתה יכול לעבוד כמוכר בכל חנות פחות או יותר, כולל פיצוציות ופארמים (סופר פארם למשל זו רשת שנחשבת כמקום טוב לעבוד בו). אפשר לעבוד כקופאים/סדרנים ברשתות השיווק (סופרים בלשון העם), אפשר לעבוד באבטחה מסוגים שונים, אפילו בנתב"ג יש אופציות לנטולי בגרות, אמנם דרך חברות קבלן אבל עדיין.
&nbsp
וזה רק על קצה המזלג.

pynvnxgc

New member
כלומר, מכירות או עבודה פיזית כזו או אחרת

כמו שאמרתי, אין אלטרנטיבות רבות לעבודה משרדית מלבד תקשוב.

תקשוב זו לא עבודה משרדית

ולא הייתי מכנה אף אחת מהעבודות שתוארו כעבודה פיזית - מלבד העובדה שבחלקן נדרשת עבודה ממושכת יחסית בעמידה, אין שום היבט שניתן לכנות "עבודה פיזית".
אם אתה מתעקש על מוקדים, אני מניחה שניתן למצוא עוד מוקדים שלא דורשים תעודת בגרות. חשבת לפנות לחברות כ"א?

pynvnxgc

New member
עבודה בישיבה מול שולחן ומחשב זו עבודה משרדית

אני לא מתעקש על מוקדים ועוד לא ניסיתי את תקשוב או כל חברה אחרת, אני בסה"כ מנסה להבין אם יש טעם לנסות בכלל. כן, אני יודע שיש שיאמרו "מדוע לא?" אבל אני זהיר והססן מטבעי.

laei49

New member
אז באותו הקשר.

יש את חברת בבקום , עבודה עם YES...
אתם חושבים שהחברה הזו עדיפה מתקשוב הוט?
אני סיימתי תואר אבל לא מוצאת *כרגע* עבודה ולכן פניתי לשם.

למעלה