יש סיכוי למשהו

קודקוד

New member
תודה. האמת ש

עלו דמעות בגרוני.אבל רק קטן, כמה קטן?אני אחרי משבר של כמה שנים.מה יהיה?אומרים כי בני המזל שלי-חייהם מתחילים בגיל 40,גם לי?כמו כן קיבלתי חוות דעת שאני מיסודי בנוי למקצוע טיפולי.הבעיה היא שאני לוקח גם את הצרות של האחרים ללבי וכך נוצר עומס.אולי משהו אחר מתאים לי?והמון תודה על תשובותיך.

האמת שמקצוע טיפולי באמת מתאים

אבל כמו בכל מקצוע שעוסק באנשים, צריך לדעת איך לבנות הגנה מסויימת מפני צרות הזולת, מה שקשור בעיקר בבניית גבולות מוגדרים : איפה אתה מתחיל, ואיפה השני נגמר. כשהגבולות מוגדרים, נעלמות גם הצרות של האחרים כשהן מגיעות אליך. כשהן לא מוגדרים, כל אחד יכול להכנס אליך לקישקעס ולהשאר שם לארוחת ערב, בלי שתוכל למנוע ממנו. אז.. אולי הענין הוא לא מקצועי דווקא, אלא אישי : ללמוד לבנות גבולות עם אנשים אחרים, ולהשתמש בהם. ובקשר לורוד - תורכי תורכי..

cris

New member
בלגן

שלום יאיר, איזו תקופה מטורפת וטובה עוברת עלי, אבל מתי יגיע השקט והביטחון? 7.10.67 תודה רבה

שקט ובטחון ? למה שיגיעו ?

לפעמים כדי לשנות דברים, אנחנו מזמנים לנו קצת כאוס, קצת בלגן, קצת אי סדר שמכניס אותנו לדרמות של השרדות, כדי לארגן בגדול את חיינו בצורה טובה יותר. אז.. אם זה המצב, תן לו לקרות במקום לנסות ולעצור, ורק שאל את עצמך לאן באמת רצית ללכת קודם, וקצת פחדת..

למעלה