יש סיכוי לראות בארץ בזמן הקרוב את

orimaor

New member
לדעתי כן

אתה גם יכול ללכת לאתר של בנדא היבואנית ולשאול אותם בנושא. ואם היבואן לא יביא אני מניח שיבואנים פיראטים כמו הPDA STORE יביאו אותו בשלב מסויים.

Disposable Hero

New member
יבואנים פיראטים?!

מה זאת אומרת פיראטים? האם לא מומלץ לרכוש דרך האתר הנ"ל? אני מתלבט אם לקנות את ה-T107 של איי ריבר לבין- T307 .

orimaor

New member
אני לא רואה סיבה לרכוש דרכו

תראה אני לא רואה סיבה לקנות דרך האתר הזה כאשר יש יבואן רשמי שמוכר בפחות כסף. מה גם שלחנות הזאת לדעתי יש מחירים גבוהים. אבל חוץ מהקטע עם המחירים יש להם מעבדה מצויינת שאפשר לסמוך עליה. לגבי השאלה השנייה אתה צריך לראות מה התקציב שלך ההבדל ביניהם לפי מה שראיתי הוא 200 שקל. אני הייתי הולך על ה107 אבל זה סתם בגלל שאני חומרני עם עיינים גדולות.שני הנגנים הם של IRIVER שהיא חברה מצויינת ולדעתי אף אחד מהם לא יהיה נפילה.

Disposable Hero

New member
ההתלבטות היא כזו

ל-107 יש מסך צבעוני מפתה אבל הוא הרבה יותר גדול וכבד מה-307. האם ההבדל בשעות ההשמעה הרצופה בין השניים הוא הבדל משמעותי?

orimaor

New member
../images/Emo36.gif

גדול וכבד זה דבר יחסי 40+ גרם זה לא כול כך כבד פלאפון ממוצע [לא דור שלישי] שוקל פי שניים בערך. ההבדל הוא 20 בערך זה די הרבה. וחוץ מזה יש את המסך שזה פיצ'ר שנחמד בשבוע הראשון אחרי זה כבר לא שמים לב אליו. אבל כמו שאמרתי לדעתי שני הנגנים הם מבית טוב ושניהם יספקו תמורה טובה למחיר.

Disposable Hero

New member
למה לדעתך לא שמים לב למסך אחרי...

שבוע? אני חשבתי דווקא שזה יהפוך את הניווט בין השירים לנעים לעיניים הרבה יותר מתאורה כחולה...

orimaor

New member
אמרתי שזה פיצ'ר נחמד

תראה אם יש לך את הכסף לך על ה107 הוא נראה לי נגן חמוד מאוד יש לו זמן בטריה ארוך ויש לו את המסך הצבעוני שזה דבר נחמד אבל לדעתי לא משמעותי.

orimaor

New member
אני הייתי הולך על ה107

נראה לי נחמד מאוד מה גם שלא אהבתי את העיצוב של שאר הנגנים בסדרה.

למעלה