יש סיכוי שמשחררים אותי מצה"ל ?

aviv1122

New member
יש סיכוי שמשחררים אותי מצה"ל ?

סיימתי מסלול בצנחנים, ניפצעתי בכתף ואז הוציאו לעבור ניתוח בכתף, הייתי עם פרופיל 24 8 חודשים, לפני שבוע הייתי בוועדה רפואית ושם ניקבע לי פורפיל 24 לעוד 4 חודשים, כמו כן נישאר לי עוד שנה 4 לשירות. אתמול קיבלתי בדואר מכתב כזה: הנדון: הודעה על פטור משרות בטחון. 1) לאחר שנמצאת בלתי כשר ארעית לשרות בטחון, החליטו רשויות הצבא לבחון את האפשרות לפטור אותך משירות בטחון לאור מצבך הבריאותי ומכלול נתוניך האישים. 2) באפשרותך לטעון בכתב כנגד פיטוריך משרות ביטחון עד יום ה-14/8 . 3)במידה ויוחלט לפטור אותך משירות ביטחון, ותחפוץ לשוב לשרות לאחר קבלת תעודת הפטור , תוכל לפנות לתא מוחזרי שרות אשר במדור משחוררים. 4) סיבת הפטור אשר תופיע על תעודת השחרור הינה פטור מטעמי בריאות. 5) למידע נוסף בדבר זכויותיך כחייל משוחרר , ניתן לפנות ליחידה להכוונת חיילים. 6) בהצלחה בהמשך דרכך. האם זה אומר שאם אני לא מתנגד לשחרור משחררים אותי? תוך כמה זמן אני מקבל את השחרור? והאם עוד מישהו פה קיבל כזה מכתב ? תודה לכל העוזרים, אשמח אם תתיחסו לשאלות שלי בניפרד ולא בכללי.

כן, אם אתה לא מתנגד לשיחרור משחררים אותך.

ותתנגד לשיחרור! פרטים במסרים.

aviv1122

New member
??

את מכירה מקרה כזה שאת כל כך בטוחה שבטוח משחררים?

Haunted

New member
משחררים אותך מהצבא.

אתה מקבל פטור מהצבא בגלל מצבך הבריאותי. אם אתה רוצה להתנגד לפטור, תשלח בקשה למקום שכתבו לך עד התאריך שרשום שם.

למעלה