יש סינגלים בטורונטו?

liori73

New member
סינגלס הם לא בני אדם

סינגלס זה לא הייצורים המוזרים האלה??? אלה שפוחדים מאחריות וממחויבות??? אלה שחושבים רק על עצמם וחושבים שהם היחידים בעולם??? סינגלס זה לא ה"דפוקים" האלה, עם השריטה העמוקה שמסבירה כנראה את העובדה שהם עדיין לא נשואים, גם בגיל 30 , שלא נדבר על 40??? סינגלס זה לא ה"הכבשה השחורה" של הנשואים ("באושר")??? סינגלס זה אלו שאף אחד/אחת לא רצה/רצתה אותם??? מפליא.... סינגלס ישראלים (במיוחד בישראל) הם יצורים נורא מוזרים, חריגים בחברה, בטוח שמשהו לא בסדר איתם וגם אין להם תרופה (אלא אם כן יתחתנו במהרה בימינו ולא בעשור הבא) הם תמיד נואשים, חרמנים, לא ברורים ולא מובנים! ממש תופעת טבע לא מוסברת! :)

טל791

New member
../images/Emo105.gifתודה

המטרה היתה להכיר עוד סינגלים (וסינגליות) בטורונטו. אם הייתי רוצה הגדרה מילונית לסינגלים הייתי פונה לאמא הפולניה שלי שעדין לא מבינה למה אין לה נכדים, או לכל חברי הנשואים באושר שחושבים שלפעמים צריך להתפשר. ודרך אגב- זו תופעת טבע מוסברת מאוד. הם לא תמיד חרמנים, הם בדר"כ מאוד מאושרים ואז הם פוגשים כמה אנשים כמוך ואז אין להם ברירה אלא ללכת עם הזרם ולהפוך לציניים. אם זה מה שיש לפורום המכובד הזה להציע, אז תודה- אבל לא תודה.

liori73

New member
תרגיעי...

אני מצטערת שלא הצלחת להבין את חוש ההומור ההפוך שלי...... ההודעה הייתה צינית ובאה לצחוק ולתאר בציניות ובלעג עדין את כל המקטרגים לגבי רווקים ורווקות. ההודעה דיברה בלשון של אימי, של אמך ושל כל החברה שמוקיעה רווקים (ורווקות) אני באה מאותו המקום שאת באה ומטרתי הייתה ללעוג, בהומור, לכל המצב הזה..... לא הצלחתי להצחיק אותך (או לגרום לך להבין את רוח ההודעה) אבל הרגשתי עד כאן את ה"התנפחות" שלך ואת הלחץ שאת נמצאת בו. תרגיעי ותרגעי והכל יהיה בסדר. לא היו לי כוונות רעות, אם לא הבנת עד עכשיו, אז יותר מזה אני לא יכולה להסביר את "הבדיחה". והמבין יבין. בהצלחה

למעלה