יש סיפור אחר

יש סיפור אחר ../images/Emo23.gif

בעקבות מספר דברים שקראתי לאחרונה בפורום רציתי לשתף אתכם בסיפור שלי אני האקסית המפרגנת התומכת המלווה את זוגיותו החדשה של בעלי. מראש אני יודעת כי הזוגיות החדשה שלו לא קשורה לפרידה ביננו. האיש שהיה איתי היה איתי 13 שנה מתוכם מרבית חיינו המשותפים היו טובים. הפרידה עשתה טוב לשנינו והאהבה הבסיסית שלי אליו כאדם לא השתנתה ולאדם שאוהבים מאחלים רק טוב. קשרי עם זוגתו טובים חבריים ,וממנה חוזר אלי רק טוב בדרך שבה היא מטפלת בילדתי בזמן חופשות וילדתי מאושרת להיות איתה אני לא חשה מאויימת ויודעת את מקומי. אני מוצאת אותם מפרגנים לי בחזרה ומסייעים לי ככל שאני צריכה ,תמיד זמינים עבורי בטיפול בביתי\ביתו לא שאין רגעים קשים כואבים שבהם אני קצת מתרחקת מהם וזה ברור לי שזה לא קשור אליהם אלה לדברים שעוברים עלי ומחזירים אותי קצת אחורה.... אך השורה התחתונה היא שלמרות הקשיים אנחנו מצליחים לנהל משפחה מורכבת מגרושי זוגתו ילדיה ביתי ואני. וזאת תוך כבוד הדדי פתיחות כלנגד עיננו טובת ילדנו. דרך אגב בעוד כחודש יהיה לנו תינוק חדש אח לביתי בן לאביה וילדה של זוגתו. אני מאחלת לכולם גמר חתימה טובה

rolan

New member
מ ד ה י ם ../images/Emo70.gif

שילה, איזה יופי!!! באמת להתקנא, התברכת באקס (אופססססס מילה לא טובה
) ומשפחה נפלאה - אשרייך!!! הלוואי על כולם קשרים כאלו. שימשיך להיות לכם טוב, מזל טוב לתינוק שבדרך והלוואי, הלוואי ותמצאי גם את, את בן הזוג שלך, כדי שהתמונה תהיה מושלמת.
שבת שלום

המילה אקס שמה איקס

אקס באמת מילה לא טובה אני לא מסוגלת לקרוא לאדם אקס לכל אדם איקס אני מכנה אותו בשמו או אבי ביתי הכינוי אקס עושה דפרסונליזציה של האדם סליחה על המילה המפוצצת לא מצאתי משהו טוב יותר. ראיתי את הקריצה אבל זו מחשבה שמלווה אותי זמן רב אני חושבת שאם כולנו נכנה את בני הזוג לשעבר בשמם יקשה עלינו שלא לראותם כבני אדם. תודה על הפירגון והתמיכה. ובדרך כלל אני לא כזו כבדה

rolan

New member
שילה יקירתי

האקס, זה רק לצורך כתיבה באופן כללי... כמובן שאיני פונה אליו בשם אקס אלא......
בשמו הפרטי...

*יערית

New member
פשוט להיות

זה כל מה שמתבקש ....להיות אתה ולא אחר.... שיהייה במזל טוב לכולם

עלמה 3

New member
יש לך את זה ../images/Emo70.gif

אצילות נפש, ראיה בריאה .... אני כל כך אוהבת לפגוש כמוך, עם אהבה עצמית ואת יודעת בדיוק מה מגיע לך! והיפה שאת מעבירה לביתך את אצילות הנפש הזאת... כל הכבוד לך, את מדהימה ומיוחדת
גמר חתימה טובה לך ולבני משפחתך
עלמה

rolan

New member
חשבתי ../images/Emo22.gif

כן... זה קורה לעיתים...
שהסיפור שלך שילה, כ"כ יפה שראוי שיקראו אותו עוד אנשים. לכן... אצתי רצתי לפורום מומלצים בתפוז (22), הבאתי להם לינק... שלא יתאמצו לחפש אותו והמלצתי בפני כולם לקוראו... דרך אגב...
כל אחת ואחד יכולים להמליץ שם על הודעות
זה דבר המנהלת ה מוזה שמה
מוזמנים להמליץ לכלל הגולשים על הודעות שקראתם או כתבתם שרשור מיוחד שראיתם,שיר,תחרות.. כל הודעה שגרמה לכם לומר "וואוו" !! הביאוה לכאן עם קישור ומילה או שתיים המלצה אישית שלכם/ן *הודעות מתפוז בלבד* לא יתקבלו המלצות על הודעות מחוץ לתפוז. פירסום הודעות / אתרים מחוץ לתפוז ימחק חתום בנשיקה

rolan

New member
למה מה....?

הסיפור... ספר לנו אותו, נשמע וננסה לעזור, לתמוך ובעיקר להיות... אתה מוזמן ביותר.

mother1

New member
אני ממש מקנאה ביכולת שלך

אני מטפלת בבן של חברי יום יום אחרי בי הספר כי הוא לוד בבית הספר קרוב אלינו . מעולם לא שמעתי מאמו מילת תודה , או איחולי מזל טוב להריוני ( אני ב-5
) היא אפילו לא מתקרבת לבית שמא תצטרך להתמודד איתי . אבל זאת היא וזה מה יש. המעצבן הוא שחברי תמיד לצידה והיא איכשהוא נעשית הטובה ... אופפפפפפפפפ למה הייתי צריכה את זה ( מצטערת אני במשבר לאחר עד ריב מגעיל)

עלמה 3

New member
היי אמא 1 ../images/Emo24.gif

ההודעה שלך השתרברבה וירדה למטה ..... כל הכבוד לך שאת מטפלת בבנו יום יום ולקחת זאת על עצמך.. מה שחשוב במערכת היחסים הזאת זה הקשר שלך עם בנו....שנבנה על בסיס אמון והוא מסכים שתקחי אותו .... קחי בחשבון שההרומונים משתלטים עלנו בזמן ההריון ולא הכל נראה באור ורוד.. מקווה בשבילך שהמשבר יעבור מהר.. ואנחנו כאן לשיתוף יותר מעמיק, בהצלחה

מזל טוב mother1 ../images/Emo24.gif

המשיכי לעשות את שאת עושה רק חשוב לי להדגיש שאין את עושה דבר מובן מאליו לטפח לאהוב ילד שאינו שלך זו משימה לא פשוטה נדרשת יכולת נתינה ואהבה גדולה ובמיוחד לא קל כשאין פירגון חזקי ואימצי בדרכך. אני מקווה שבן זוגך ידע להעריך את מאמציך ולא לקבלם כמובן מאליו. הרבה הצלחה באהבה שילה

למעלה