יש סלסה בים ביום שישי? באיזה שעה?
ש שחרחר מתוק New member 16/4/03 #2 יש סלסה../images/Emo70.gif רק נראה לי שיהיה מפוצץ... כי לפי מה שהבנתי, הודיעו על זה כל חמש דקות בקונגרס שעות: 15:30-16:00 זה מתחיל וזה מסתיים בשעות המוקדמות של הערב - 18:00-19:00 משהו כזה נכון מי בא
יש סלסה../images/Emo70.gif רק נראה לי שיהיה מפוצץ... כי לפי מה שהבנתי, הודיעו על זה כל חמש דקות בקונגרס שעות: 15:30-16:00 זה מתחיל וזה מסתיים בשעות המוקדמות של הערב - 18:00-19:00 משהו כזה נכון מי בא
S shir salsa New member 18/4/03 #4 בטוח שיהיה מפוצץ... ביחוד כי זאת הפתיחה, מה שלא כזה כיף כי אני שונאת שמפוצץ וקשה לרקוד כי כל הזמן חוטפים מכות... (כמו שקרה לי בפעם האחרונה ) אבל, לא נורא... בכל מקרה אני יבוא . מחר זה גם יום מצויין ללכת לים כי מחר יהיה שרב
בטוח שיהיה מפוצץ... ביחוד כי זאת הפתיחה, מה שלא כזה כיף כי אני שונאת שמפוצץ וקשה לרקוד כי כל הזמן חוטפים מכות... (כמו שקרה לי בפעם האחרונה ) אבל, לא נורא... בכל מקרה אני יבוא . מחר זה גם יום מצויין ללכת לים כי מחר יהיה שרב
C cHiKa LoCa New member 19/4/03 #6 אופקורס-שלא!!! בכניסה רשום חוף ארכדיה ובמסעדה אכדיה.... עכשיו תחליטו אתם!!!!!!!!!!!
P Palalolito New member 20/4/03 #8 ווווווווואאאאאאאאאאאוווווו טל חמודה להרגע, לקחת את הכדורים שלך היום ?!