יש סניפים שפתחו השנה היום?

יש סניפים שפתחו השנה היום?

ספרו.. מה עשיתם? איך גייסתם? מי פותח שנה מתי? כמה חניכים? היכונו!!! בקרוב חוזרת פינת ה'יומפעילות'. ווהו.

sappirz

New member
../images/Emo15.gif אנחנו (גדרה) פתחנו שנת פעילות!

מה עשיתם? איך גייסתם? כל השבוע הזה תלינו להם מלא מלא שלטים ונכנסו לכיתות בצורות משעשעות ובעילום שם (לא ידעו שבאנו ממכבי).. המטרה הסופית הייתה זה שהיום- יום שישי- נעשה להם בבה"ס הפנינג מטורף שבו אנחנו חושפים את עצמנו ומזמינים אותם להיום. אבלל, הייתה שביתה דווקא היום, ולכן גם הגיעו לנו פחות חניכים ממה שציפינו.
כמה חניכים? היו 6. הסבר למעלה ^

אוי..

אבל למה הגיעו פחות? הרי יש גם כיתות ג'-ו'.
שלא שבתו. לא הבנתי.
איזה שלטים תליתם? מה אמרתם בכיתות? ומה היה אמור להיות בהפנינג? חוצמזה לא נורא, תפתחו שוב ביום שלישי, לא מוותרים אחרי פעם אחת.

noaelharar

New member
לאלאלא!

חחח ממש לא הבנת נכון.. להם [שכבת ח'-ספיר מדריכת ח'] הגיעו רק שישה חניכים.. בשאר השכבות הגיעו עוד 230..

sappirz

New member
../images/Emo15.gif אסביר שוב, חחח:

אני מדריכת ח', וההפנינג היה מיועד לשכבות ז'-ח'. רק אצלנו, בח1 הגיעו פחות ממה שציפינו, 6. סה"כ בכל הסניף היו 230 חניכים נדמה לי :S

אעעע.. מעולה!!!

חחח גם 6 חניכים זה מעולה, בהתחשב בעובדה שהייתה שביתה. מה היה בהפנינג?

orlupo

New member
גם ראשון לציון פתחו שנה אתמול...../images/Emo13.gif

במהלך כל השבוע עבדנו קשה על ההפנינג שתוכנן... בנינו ספינה מחנאית שיצאה ממש יפה ורוב הגיוסים והשלטים התרכזו סביב "ההפלגה" וכ'ו... הבוגרים ביומ"פ שלא הדריכו התבקשו לבוא מחופשים לפיראטים... והוכנו רטיות לעיניים מראש...
הלכנו לבתי ספר והיו גיוסים באותו יום. כל קבוצה עברה בהתחלה מעין משחק מסגרת בהתחלה (אני לא יודע בדיוק כי אני לא מדריך של קבוצה רגילה). לאחר מכן כל קבוצה קיבלה מראש לו"ז של תחנות שהופעלו ע"י בוגרים מצוותי סדנאות ותרבות. הגיעו סה"כ 176 חניכים שזו כמות בכלל לא רעה בהתחשב בכך שלא גייסנו בבי"ס אחד כי לא היו אישורים לגייס עדיין בו, לא היו גיוסים בכיתות ז'-ח' בגלל השביתה (ולמרות זאת כן באו 6 ח'טניקים...
)... בלי ספק זו נקודת פתיחה טובה, אבל צריך מכאן רק לעלות ולמשוך עוד חניכים ולגרום לקיימים להישאר...

yaelula94

New member
אצלנוווו...

בסניףף נילי שמתחיל לפעול כמוו שצריך יום פעילות ראשון ב-16/9 היום היה לנו סמינר פתיחת שנה והיהה מטורףף,,פשוט נהנתיי.... ואני מדריכההההה ו' כמווו שרציתתיייייי=]]]] תהיה שנהה מעולהה,אני בטוחה במיליון אחוז;] כאילו אפשר לסמוך על נופר שתעשה לנו אותה מעולה

איך היה הסמינר? ../images/Emo13.gif

נופר לא תעשה אותה מעולה, אלא כולכם ביחד!!! בהצלחה ביום פעילות.. מה הגיוסים שאתם עושים?

yaelula94

New member
אמ..

לגבי הגיוסים נדע מחר יש לנו יום עבודה בסניף. רעיונות יש כמה(לנופר כמובן) ובאמת עשינו אותו ביחד הכי מטורף וכל כך נהנו וגילינו על עצמנו ועל כולן הרבה דברים שלא ידענו קודםם וסחתיין על הפליירם;]

משוויצה בפלייארים היפים שלנו לשכבות ז-ח'.

[תודות לקומנה עיצובים בתפוז.
] פותחים שנה ביום שלישי לגדולים. ווהההווו.

למעלה