יש ספר שאני ממליצה לכם לקרוא..

fiorelam

New member
יש ספר שאני ממליצה לכם לקרוא..

קוראים לו : החיים כחוויה נצחית של - סימה מיכאלי ספר שנותן המון, מומלץ בחום

fiorelam

New member
כן..

הספר מדבר על תשוקה לחיים, להזרים אור חדש לחיים, פתיחת דלתות חדשות , הרגשה של התחדשות ברוח , הגוף הנפש , רצון להפוך את החיים לחיים של איכות ומשמעות. הספר נותן גם כלים איך להיטיב עם עצמך , החברה והיקום כולו...
אני קראתי את הספר ביום אחד, כך שהמסר ברור..

בוקר טוב fiorelam

יש המון ספרים על הנושאים האלה... המדפים עמוסים מכל טוב הארץ ב"תשוקה לחיים, להזרים אור חדש לחיים, פתיחת דלתות חדשות , הרגשה של התחדשות ברוח , הגוף הנפש , רצון להפוך את החיים לחיים של איכות ומשמעות. הספר נותן גם כלים איך להיטיב עם עצמך , החברה והיקום כולו... " אני בטוחה שאת יודעת את זה... ולא, המסר ממש לא ברור. מה שאת מבינה ולא אומרת... לא יכול להיות ברור. מדוע המלצת דווקא עליו ולא על אחר? מה יש/היה בו כשקראת, שהיה כל כך מיוחד בעיניך, ודווקא הוא זה שלא הנחת בצד אלא גמרת ביום אחד? את יכולה להתמקד בזה לרגע?

fiorelam

New member
אני אנסה להתמקד..

אכן קיימים הרבה ספרים בנושא, ואני קוראת המון, אבל את יודעת, יש ספרים שמעבירים מסרים לגבי שינוי עצמי וקבלה עצמית , ואוקיי, קוראים ומעבירים הלאה. שקראתי את הספר הזה, הרגשתי שהוא כתוב ברור, שהוא זורם, הרגשתי ממש חיבור לספר שקשה לי להסביר, היו לי "מן זרמים" בגוף ובלב שקראתי את זה , ואולי זה קשור לרגישות מסויימת שיש לאותו בנאדם שקורא את הספר , אם הוא זקוק באותו רגע לחיזוק או משהו חיצוני שייתן לו קצת כוח, אז הספר הזה בהחלט עשה את העבודה, המסר כללית - הוא ללמוד לקבל את עצמך באהבה ואת כל מי שסובב סביבך, ואז הכל זורם ובא קל יותר ולא נתקע....

נפלא!

"הרגשתי שהוא כתוב ברור, שהוא זורם, הרגשתי ממש חיבור לספר שקשה לי להסביר, היו לי "מן זרמים" בגוף ובלב ..." מה את אומרת, יכול להיות שבזמן אחר, מקום אחר, היית קוראת את הספר והוא לא היה "מזיז" לך?

fiorelam

New member
אמת..

כנראה רק שעובר עליך משהו, אז אתה מרגיש בלב שאתה כן רוצה להאמין, שאם כן תהיה בגישה חיובית הדברים יעבדו באמת
)

ועוד...

יכולה להגיד את זה על עצמך בגוף ראשון ולא "אתה" "עליך" "תהיה" וכו...??? מה את יכולה להגיד עוד על התקופה הזאת שאת קוראת לה "שעובר עליך משהו..." מה זה אומר לגביך?

fiorelam

New member
../images/Emo4.gifאני..

כרגע אני נתונה בתקופה די "לחוצה נפשית", הרבה מחשבות יש לי לגבי נושאים אישיים, הרבה לבטים, אני לא יציבה לגבי מחשבות שאני חושבת, לא החלטית, וקשה לי למצוא את הנקודה שכן מרגיעה, לכן אני קוראת הרבה ומוצאת שם את השקט והשלווה וההבנה

fiorelam

New member
נדמה לי ש...

חברה לי אמונה עצמית בעצמי...ואולי גם אומץ לשנות דברים..

fiorelam

New member
בוקר טוב גם לך../images/Emo140.gif

אכן קיימים הרבה ספרים בנושא, ואני קוראת המון, אבל את יודעת, יש ספרים שמעבירים מסרים לגבי שינוי עצמי וקבלה עצמית , ואוקיי, קוראים ומעבירים הלאה. שקראתי את הספר הזה, הרגשתי שהוא כתוב ברור, שהוא זורם, הרגשתי ממש חיבור לספר שקשה לי להסביר, היו לי "מן זרמים" בגוף ובלב שקראתי את זה , ואולי זה קשור לרגישות מסויימת שיש לאותו בנאדם שקורא את הספר , אם הוא זקוק באותו רגע לחיזוק או משהו חיצוני שייתן לו קצת כוח, אז הספר הזה בהחלט עשה את העבודה, המסר כללית - הוא ללמוד לקבל את עצמך באהבה ואת כל מי שסובב סביבך, ואז הכל זורם ובא קל יותר ולא נתקע....

למעלה