יש סקס אחר!

A lost angel

New member
יש סקס אחר!

טוב אנשים, אני באה לפרסם פה את הסדנא "יש סקס אחר", שזו סדנא שעוסקת בנושאי סקס, זוגיות, אהבה וכל מה שקשור בזה, במרכז מידע ויעוץ לנוער 'הפוך על הפוך' בחולון. יהיו 3 פגישות לגילאים 16-18 ובמידה ותהיה הענות יהיו פגישות לגילאים 14-16. הפגישה הראשונה היא ביום חמישי הקרוב(מחר..), ה3.07, וזה מתחיל בשש, עד שבע וחצי בערב. המרכז נמצא ברחוב קפלן 16(מול תיאטרון חולון), ו.. זה משו נורא נורא נחמד(ראיתי את התוכניות, אבל אסור לי להשתתף כי אני לא בת 15 אפילו..) תבואו, יהיה נחמד ומעניין.. יש מנחה בן 18(יובל מקציר, למי שמכיר..), ועוד שתי מנחות בנות 20+, נורא נחמדות. שווה לבוא
דנה

‡NoK

New member
מממ...שכחתי ש|סמיילי-רוסי| בא..../images/Emo13.gif

אז כנראה שאוותר..

‡NoK

New member
חחח כן! זו גולת הכותרת! ../images/Emo6.gif

אני אוהבת רק רוסים.............

הממ לא קשור, אבל..

זה מזכיר לי פרק אחד מ-'קרובים קרובים', על המנקה (עוזר בית) הערבי שהם מביאים, אנטואן..שההוא מהועד בית (ציגלוביץ או משהו כזה, אני בטח טועה) נכנס ועושה כזה:"שמעתם שההורים שלכם מעסיקים ערבי?!?!" ואז המממ שני הילדים של יורם מוקי נראה לי ועוד אחת עושים כזה:"ערבי?!?! אצלנו?!" וואי, שכחתי כבר מהתוכנית הזאת.. וואי טוב, די לזיין את השכל.. אל תשימו לב..אני השתגעתי..(משום מה יש לי מצב רוח טוב היום..)..

Kehribari

New member
../images/Emo8.gifוווואי אני מכורה לסדרה הזו!

לשידורים ברצף שיש בערוץ 33 בחגים! זה מטורף!! ואגב, דוד שלי זה אילן!... זה- הבעל של תיקי בסדרה...

‡NoK

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifעקרת בית נפלאה שלי../images/Emo3.gif

‡NoK

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif מצטערת מצטערת...סליחה בבקשה

על לא דבר...אתה סולח לי? ואיי תודה !!!!!
תודה רבה, אפילו!

RevitallicA

New member
רואה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

זוכרת שאמרתי לך פעם שאת המותקית הכי מותקית שאני מכירה
כאילו, שאין יותר נחמדה ממך
אז...הנה לך הוכחה
את תמימה-חמודה כזאת
יו בא לי להצמיד לך נשיקה בזה הרגע

‡NoK

New member
חחחחח../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

זה לא שאני כל כך נימוסית...
פשוט, אני הופכת את בועז ל..וולגרי, כמו שאומרים
והוא הופך אותי לאדם מנומס ומתורבת
אהההההההה...אני אני...לא תמימה

חחח

היא סתם וולגרית לא מנומסת..(למרות שהיא משתפרת פלאים לאחרונה..)
*או..בלי שום קשר..אני צריך לשלוח לך את ה2 תמונות שאמרתי..ביחד עם הסיפור הנחמד..חח) טוב..שתתחברי..

למעלה