יש סקס אחר

gogome

New member
יש סקס אחר

סקופ עיתונאי - אני מציעה לכם לשאול את שמוליק בדבר היומן החדש שלו ושל זאתי עם הציצים שנקרא לא פחות ולא יותר בשם: "יש סקס אחר"... יעשה את התחרות מעניינת יותר

רמי 103

New member
אין לך משהו יותר מקורי?

הקטעים של שמוליק ובלוקמן הם כבר חלק מהאישיות שלהם אם היית מספרת שבלוקמן נכנסה לחודש למינזר, או ששמוליק התחיל ללמוד בישיבה היה בזה התחלה של עניין. זה לא סקופ עיתונאיזה מקסימום ברווז.

gogome

New member
מי אמר ש...

אני בחורה???? דבר שני, ה"יומן הכחול" רק יצא לשוק אז זה סקופ כמו כל סקופ מזה מורכבת התקשורת מסקופים צהובים על אנשים צהובים כמוך כמוך אתה לא תדבר על זה - מישהו אחר יעשה את זה ואגב, מחכה בקוצר רוח לשמוע את הסקופים שלך אדון אולי בחורות וירטואליות שאיתן אתה מנהל כביכול מערכות יחסים וירטואליות, או אולי עם מי אכל שר כלשהו ארוחת בוקר ... ולסיום אז בוא אלי ברווז נחמד שב אצלי על כף היד שב תנוח אל תירא

רמי 103

New member
פרפר נחמד

בוא תלמדי חוק ראשון בעיתונות: כלב נשך אדם - לא חדשות אדם נשך כלב - חדשות. ו"סקופ" זו חדשה שאף אחד עוד לא פרסם. קפיש?

gogome

New member
כלב נשך ילדה לפני שבועיים

כל הארץ רעשה וחגגה. לא יום, לא יומיים, לא תחנה אחת, לא שתיים..... בוא תלמד כלל - כשקורא משהו חשוב יותר דבר אחרים לא מגיעים לחדשות כשלא קורא כלום - כל דבר הוא חדשות לך תלמד עיתונאות אההה. ודרך אגב, יש רכילות צהובה שבין אם היא סקופ או לא היא תמיד מעניינת את הצופים עם הדחפים הפרימיטיבים (אזי, 90 % מהצופים) אני יצאתי לחופש מהיום בערב תבלו לכם

שחר 103

New member
חחח GOGOME

את/ה ממש מתרפק פה כאילו אתה אחד מהחבורת האנשים הברוטאלית וחסרת המעצורים שלנו (ה-16) שמנסה ללכסח ולרסק כל דבר שעומד בדרכו, זו הדרך הנכונה :) עלה והצלח

gogome

New member
אולי אני חלק מחברות האנשים

שכבר באמת עשתה אתה זה. חחחחחח....(בשבילך שחר)תחשבו על זה

למעלה