יש סקר חדש (שמתי PLACEHOLDERים לנושאים ששכחתי, אז תציעו )
V vinney Well-known member 22/12/05 #1 יש סקר חדש ../images/Emo13.gif (שמתי PLACEHOLDERים לנושאים ששכחתי, אז תציעו )
R ron369 New member 24/12/05 #14 בטח. זה שימוש לא הייתי אומר שמד"ר קשורות לפיזיקה, אלא שהפיזיקה משתמשת במד"ר. אחרת, אפשר לחשוב שהקשר הדדי (ולקבל אותן בטעות באותה מחלקת שקילות )
בטח. זה שימוש לא הייתי אומר שמד"ר קשורות לפיזיקה, אלא שהפיזיקה משתמשת במד"ר. אחרת, אפשר לחשוב שהקשר הדדי (ולקבל אותן בטעות באותה מחלקת שקילות )
D DadleFish New member 24/12/05 #15 אתה צודק, אני מסכים שבסיסי נתונים הם לא באותה מחלקת שקילות כמו לוגיקה, אבל יש קשר בין השניים.
V vinney Well-known member 24/12/05 #16 לוגיקה זה הבסיס ההכרחי לבסיסי נתונים, ברור שאפשר ללמוד לוגיקה בלי קשר לבסיסי נתונים, אבל אנחנו הרי פורום מדעי המחשב, לא?
לוגיקה זה הבסיס ההכרחי לבסיסי נתונים, ברור שאפשר ללמוד לוגיקה בלי קשר לבסיסי נתונים, אבל אנחנו הרי פורום מדעי המחשב, לא?
R ron369 New member 25/12/05 #17 טוב, אני מקבל את זה ../images/Emo13.gif (אבל אל תתן למתמטיקאים שבפורום לשמוע אותך אומר דבר כזה )
D DadleFish New member 25/12/05 #19 איך אמר גראוצ'ו מרקס, אני לא מוכן להיות חבר בשום מועדון שמוכן לקבל אותי אליו
כ כרובית הפלא New member 23/12/05 #7 בעייתי צריך אפשרות לבחור תת קבוצה של נושאים. כלומר צריך (2 בחזקת מספרים הנושאים) אפשרויות. אין לך מספיק Placeholders
בעייתי צריך אפשרות לבחור תת קבוצה של נושאים. כלומר צריך (2 בחזקת מספרים הנושאים) אפשרויות. אין לך מספיק Placeholders
F Fractal New member 23/12/05 #9 נראה לי שאי אפשר באותו שם משתמש. או שיש למנהל הפורום (<-- זה אתה) שליטה על זה?
V vinney Well-known member 23/12/05 #10 אין לי מושג... אבל לפי מספר מצביעים בסקר הקודם, נראה לי שהיו כמה שהצביעו פעמיים