יש סרטים שעדיין מפחידים אתכם?

liron50

New member
יש סרטים שעדיין מפחידים אתכם?

רוב הסרטים המפחידים שאני רואה כיום לא כל כך מצליחים להפחיד אותי (כנראה בגלל הגיל).
דמויות כמו צ'אקי, החבר'ה מטעות בכיוון, ליצנים, הגמד עם הגרזן וכו נראים יותר משעשעים
מאשר מפחידים.
עם זאת, ראיתי לא מזמן שוב, את סיוט ברחוב אלם 3. והדמות של פרדי כל פעם מפחידה אותי מחדש.
ברמה כזו שבמהלך הסרט אני חייב להסתכל ולבדוק שאין אף אחד מאחורי ...ברמה שאני חייב להרים רגליים
על הספה....ברמה שלאחר מכן אני מעדיף להשאיר לפחות אור אחד שדולק.
אני מניח שזה יותר משהו אישי. כי את סרטי פרדי קרוגר ראיתי לראשונה כשהייתי ילד די קטן, והיו לי לא מעט
סיוטים מזה, ולאו דווקא בגלל שיש משהו מיוחד בסדרת הסרטים האלה.

מעניין אותי לדעת, האם גם לכם יש סרטי אימה שמפחידים אותכם בצורה קיצונית? אפילו אחרי שהתבגרתם
וברור לכם שזה רק סרט? אם כן, איזה סרטים?

limim70

New member
לא יודעת אם מפחידים, אבל קצת עוכרי שלווה

יש כמה סרטים שהמשיכו וממשיכים ללוות אותי ולהטריד אותי. האחרון שבהם שראיתי
היה "3096 יום"
וגם הסרט Chained
אבל זה אולי בגלל שבעצם היותי אמא, הם מדברים על החרדות הבסיסיות ביותר שכל הורה חווה..

אגב, הסרטים "פולטגרייסט" ו"מגרש השדים" עדיין עושים לי את זה..

3096 טראומטי ... מי שצופה בו מרחם על הילדה

הזו ולא מאחל לעצמו מה שעבר עליה....

הסרט האחרון שראית והפחיד אותי באמת היה

הצלצול, בכלל סרטים עם מוסיקה מצמררת ותעלומה שנפתרת רק לקראת הסוף, עושים לי את זה.
מה שהכי מפחיד זה הלא נודע.
ופרדי הוא חמוד לא מפחיד

Elle992

New member
יש איזה שתיים שלוש שעדיין לא עוזבים אותי

ולפעמים עולים בסיוטי הלילה, אבל סך הכל ככל שהזמן עובר אני פחות ופחות מושפעת מסרטים כמו בעבר.

ראיתי המון, לא ממש ספרתי וכתבתי ביומן/דף כלשהו אבל ראיתי מספיק. הרוב היו על אותו גל ולא ממש עשו משהו וחלק כמו למשל בלאדי וולנטיין עדיין מופיע לי לפעמים בסיוטים ובעצם זה אחד מסרטי האימה שלא יוצאים לי מהראש...קצת שכיבה לפני הרדמות בלילה ומחשבות למיניהם ואז אני יכולה לקבל פלאשבקים מהסרט...

אני יודעת שהסרט הזה לא משהו ובטח חלק כאן יצחקו אבל לא מבינה גם אני מה כ"כ צילק לי את הנפש מהסרט הזה..

גם המסור והוסטל די ..שוב, אלה סרטים לא מי יודע מה אבל משהו שבסיטואציות שיכולות לקרות גם במציאות לא עוזבות אותי.

זהו נראה לי..ואולי יש עוד אחד אבל לא זוכרת כרגע את השם. אה, וראיתי שואת קניבלים ולצערי זה לא הזיז לי כלום..כל השמועות שזה אחד הסרטים המזעזעים התבדו ברגע הצפיה, סורי...לא נגע בי

למעלה