יש סרט חדש על סוסים

יש סרט חדש על סוסים

טוב אני רוצה ללכת בכל מקרה אני כותבת לכם על מה זה כדי שתדעו ומי שרוצה יכול ללכת לראות. דרך אגב אפשר להרחיב את הנושא ולעשות דיון על סרטים בנוגעי סוסים כמו סרט אהוב וסרט שנוא עלילה מסוימת שהייתם רוצים שיעשו ממנה סרט ועוד רעינות נחמדים מצדכם אגדה אמריקאית-סיביסקיט דרמת ספורט של גארי רוס ("פלזנטוויל") המתרחשת בתקופת השפל הכלכי הגדול באמריקה של שנות ה-30 . סייס צעיר (טובי מגוויר "ספיידרמן") שניתק ממשפחתו, מאמן מתבודד ובעל מכוניות מצליחות (ג'ף ברידג'ס) שאיבד את בנו ורעייתו נטשה אותו מטפחים סוס שנחשב למפסידן ועצלן והוא הופך לאגדה נערצת שמהווה עבור האמריקאים שמל של תקווה בתקופה של ייאוש. ארה"ב 2003 (101 דקות) מקווה שתהנו

אופס תיקונים למטה

זה סרט על סוס ורק השמות אמורים להיות מודגשים בכל מקרה יש עוד אתר יותר מושקע וטב לטעמי תהנו ממנו גם תלחצו על התמונות שם בחלק יש קטעים מסצנות בחלק סתם תמונות יפות

../images/Emo48.gifהיי!!!גם אני שמעתי....

על הסרט הזה עוד כשהייתי באמריקה (מזמןןןןןןןן
) ומאז אני מצפה לו בכיליון עיניים!!!!!

פפפפפפ ההורים שלי כבר אמרו לי

על הסרט הזה שהוא צריך להגיע לארץ כבר ביוני.. שהם היו בארה"ב... הם אמרו שזה אמור להיות סרט ממש ממש יפה.. וגם בגר (מהחווה שלי) אז היא הייתה באמריקה באוגוסט והיא סיפרה לי שהיא ראתה את הסרט והיא אמרה שהוא מדהייייייייים! ושאני חייבת לראות אותו..

ILQHA

New member
אויייייייייייי

לפני איזה חודשיים ראיתי האיזה מגזין קולנוע את הסקרט הזה ורק עכשיו הוא יצא?!

serdonix

New member
ראיתי אותו בניו-יורק!!

סרט מושלםםםםםםםםם!!!!! חובה לכול מי שאוהב סוסים..... הסרט מדהים..... תהנו!!

למעלה