יש עבודות באילת!!!!!!!!!!

יש עבודות באילת!!!!!!!!!!

לכל המעוניינים, פתחתי לי את העיתונים המקומיים וצריך עובדים!! אז כל מי שמתעניין אני רושמת לכם פה את הפרטים, בהצלחה!
מלונות ישרוטל: תקליטנים למחלקת בידור ומלצרים. פקס- 08-6386622 טלפון- 08-6386618/9 מלון דן פנורמה: פקידי קבלה, קב"טים,עובדי נקיון,חדרנים. פקס- 08-6389920 טלפון - 08-6389917 לאותו המלון לצוות בידור-רקדנים ושחקנים 058-730861 (לירון) מלון הנסיכה: מלצרים,פקידי קבלה,קב"טים,צבעים,חדרנים. טלפון - 08-6365502 08-6365523 קלאב הוטל: חדרנים (שכר בסיס של 4,000 ש"ח) 08-6361685 מלון מרקיורי: קב"טים, חדרנים טלפון - 08-6382305 כל המודעות מופנות לנשים וגברים כאחד... בהצלחה

PooKiPsiT

New member
אבל חשוב שתדעו..

אם אני זוכרת נכון - פקידי קבלה זאת לא עבודה נדרשת...

שריונר 7

New member
את מלאך.

למרות שאני אישית לא מחפש עבודה באילת ויש לי עבודה בת"א אני חושב שזה ממש ממש יפה מצידך שאת עוזרת לאנשים פה . ישר כוח!

TheWhiteTigris

New member
תודה תודה תודה!

וכמו שמישהו אמר כאן: את מלאך! (אני בדיוק עסוק בלחפש עבודה בבתי מלון באילת...)

Twinkle1

New member
מצטרפת לתודות

המון המון תודה!! מאוד עזרת לי. בקשר לפקידי קבלה - לא צריך בשביל הכשרה מסויימת? מישהו יודע?

נראה לי שלפקידי קבלה צריך שתהיה

אנגלית בסיסית או טובה מאוד ונראה לי הופעה נאה..אבל אני לא בטוחה את צריכה לברר את כל זה במלונות

TheWhiteTigris

New member
וחדרנים?

ועובדי ניקיון? קיצר השאלה היא, איזו עבודה, בבית מלון באילת, היא נחשבת עבודה מועדפת?

Reznik

New member
כל עבודה שמתוקף תפקידה

אינך מתעסק עם כסף (זו ההגדרה שנאמרה לי בנוגע לעבודה בבית מלון)

פששששש איזה מחמאות אני מקבלת ../images/Emo13.gif

טוב אז קודם כל- מי שירצה יכול לבקש ממני כל סופש יוצא העיתון המקומי ואני יכולה לתת פרטים לגביי מודעות שמתפרסמות. דבר שני - חלק מהמלונות כן נותנים פקידי קבלה כעבודה מועדפת, צריך להתקשר לברר בבתי מלון במשאבי אנוש. בהצלחה לכולם...

למעלה