יש עב"מ עכשיו בירושלים!!!! לכל מי שבירושלים יש עב"מ עכשוי! באיזור פת מעל הירח!!!
N no45name New member 9/6/06 #1 יש עב"מ עכשיו בירושלים!!!! לכל מי שבירושלים יש עב"מ עכשוי! באיזור פת מעל הירח!!!
T The darkness shadow New member 9/6/06 #2 אני קצת רחוק... אני גר בגבעה מסתכל לאיזור פת ולא רואה כלום
M Majestic12 New member 10/6/06 #6 רק לידיעתכם נדמה לי שכוכב נוגה (או אחד מכוכבי הלכת) נמצא בימים אלו סמוך מאד לירח. אני כבר ראיתי אותו אתמול. השאלה היא - האם אנו מדברים על זה או על משהו אחר...
רק לידיעתכם נדמה לי שכוכב נוגה (או אחד מכוכבי הלכת) נמצא בימים אלו סמוך מאד לירח. אני כבר ראיתי אותו אתמול. השאלה היא - האם אנו מדברים על זה או על משהו אחר...
A Andromeda Galaxy New member 11/6/06 #7 יש לך אולי תמונה של זה? איך זה נראה במקרה ואם אני אתקל בזה אז אני אדע מה זה.
G Gilliana New member 11/6/06 #9 זה נראה כמו כוכב ../images/Emo8.gif נקודה בהירה במיוחד וגדולה משמעותית משאר הכוכבים בסמוך לירח. מיקומה של הפלנטה משתנה במשך הערב עקב סיבובו של כדור הארץ כמובן.
זה נראה כמו כוכב ../images/Emo8.gif נקודה בהירה במיוחד וגדולה משמעותית משאר הכוכבים בסמוך לירח. מיקומה של הפלנטה משתנה במשך הערב עקב סיבובו של כדור הארץ כמובן.